Gömmer mig för solen likt en vampyr

Helt underbart höstväder idag. Solen skiner från en blå himmel utan ett enda moln och det är 16 grader varmt. Vilken otur för mig då att jag inte tål solljuset. Vill bara sitta bakom stängda perienner och lida. Känner mig verkligen eländig. Och fånig. Herregud alltså... det är ju bara en förkylning. Känner mig som den där förkylda mannen i reklamen för tio år sen, som sitter med huvudet över ångande vatten och säger något i stil med... " och ni kvinnor snackar om hur hemskt det är att föda barn, då har ni inte provat vara man och ha en förkylning..."  Känner mig precis så!

Är då himla glad att jag sjukskrev mig idag. Hade aldrig fixat att jobba... Sjukskrev mig även imorgon, vilket orsakade en massa frågor nere i stockholm och en massa extra samtal med dom. Tydligen så skulle jag inte jobba imorgon? Och det skulle jag ju inte heller. Hade helt glömt att en jobbarkompis bytt med mig just den här söndagen. Hade jag inte varit sjuk så hade jag alltså farit på jobbet ändå på söndag... mitt minne är tydligen inte större än en guldfisks. Jobbar dock desvärre nästa lördag istället. Det ska jag då inte glömma bort! Det var ju ganska tur ändå att det bara blev en sjukskrivningsdag. Det är dyrt att vara sjuk, särskilt på en helg.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Krya på dig! =)

2011-10-01 @ 18:03:27
Postat av: Linda

Krya på dig! Kram

2011-10-01 @ 22:16:29
URL: http://nellylindgren.blogg.se/
Postat av: Erika

Tack, snälla ni. Känner mig redan bättre, tack och lov :-)

2011-10-02 @ 07:27:09
Postat av: Helena

Skönt det börjar kännas bättre :)

Trots att du varit så risig så piskade du mig återigen i Wordfeud... %&#@. Du behövde väl nåt att glädjas åt i allt snorigt elände, kul man kan bidra ;)

2011-10-02 @ 18:05:29
URL: http://helenabystedt.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0