Ledig dag ?
sjukdomar, "inneparisare" och snagg i nacken...

I detta hus blir vi aldrig friska! Blir så less! Fick magsjuka natten mot onsdag och är fortfarande inte frisk... har inte magsjuka längre, utan nu har jag huvudvärk, är matt och orkeslös och JÄTTEFÖRKYLD! Vad är det frågan om? Vill helst bara sova....


Lyckades i alla fall dra mig in till staden idag för klipp och blekning av hår. Utmattande värre att sitta där och bli bortskämd. Var helt slut när jag kom hem. Kort blev det. Riktigt kort i nacken. Det är till och med taggigt efter rakapparaten hon snyggade till med bak i nacken :-) Låter ju alldeles förfärligt, men i övrigt så blev det inte så kort. Vitt är det då i alla fall!

Viggo han har varit på kalas idag hos en dagiskompis som fyllde fem. Dom bjöd på lunch och dessutom så skulle dom fara på Leos sen med hela barnahopen. Vi hade skickat pengar till inträdet, men när dom skulle fara så ville inte Viggo följa med. What??? Hur kan han inte vilja fara till Leos när han alltid annars vill dit? (Törs väl inte utan pappa eller mamma) Frågade honom sen om han haft kul på kalaset, han var ju ändå där i två och en halv timme... Ja, det hade varit kul, han hade ätit kladdkaka och lekt och sen bjöd dom på parisare. Frågade honom om han åt det då? "Näää, det var ju inneparisare. Jag äter ju bara parisare när jag är ute". Haha.... Har provat göra parisare hemma för ett tag sen efter att jag frågat om han tycker om det, vilket han säger att han gör. Men när jag gjorde dom så ville han inte heller ha. "- jag äter bara parisare på våren.... när vi krattar!"

Ja, vad ska man säga? Det är väl tur att han vet vad han vill i alla fall. Blev att steka en hamburgare till gossen den gången och byta ut parisaren. 

Till saken hör väl att dagis bjuder på parisare varje vår när vi har "krattfest". Alla föräldrar tar med sig krattor och så krattar vi innergården på dagis och sen grillas det parisare. DÅ äter han minsann sin parisare med god aptit. Men det kanske är för att det är alldeles "rätt" tillfälle för sådan mat :-)

 

Fyra lediga dagar

Min första lediga dag på en evighet... och inte blev det något gjort här hemma och inte någon ro och vila heller. Har ju som vanligt en massa inbokade tider direkt jag är ledig så dagen har spenderats med några turer in till staden för diverse inbokade möten... Känner mig helt slut! 

Ser fram emot morgondagen då jag är HELT ledig! Ska strutta omkring i morgonrocken oförskämt länge. I alla fall fram tills det börjar vara så sent på dagen att det är pinsamt att gå ut och röka i morgonrocken :-) Japp..så får det bli!

Ska sen njuta lika mycket både lördag och söndag... Så himla skönt att vara ledig! 

Nästa vecka ska jag på läkarundersökning via jobbet. Tydligen så är det något man erbjuds att göra när man jobbar mycket nattskift. Har ingen aning om vad undersökningen går ut på? Men det är väl bra att göra en check-up för att se om man är riktigt frisk eller om man håller på att bli galen av att vända på dygnet flera gånger varje månad. Frågade min chef om det var okej att ta med barnen när jag ska dit, för jag har ju inget dagis den dagen. Då erbjuder hon sig att vara barnvakt på kontoret om barnen skulle våga vara med henne där..!!!!! WOOOOOWWWW... vilken chef vi har! Förklarade dock att dom aldrig skulle våga vara där med henne...haha. Dom är ju så vansinnigt blyga (Alva i alla fall). Är verkligen super-mega-nöjd med vår nya chef!

Nu ska jag gå och spela lite super mario med Viggo. Alva har somnat redan och när sedan gossen somnar blir det skräckfilm med mikke. Har köpt både ostkrokar och chips, så jag ska riktigt mysa ikväll :) 

Tänk att jag fick ihop ett litet inlägg igen.... men det gick trögt. Är nog inte riktigt redo att sätta igång med bloggdagbok än :-) Det flyter liksom inte på som det gjorde förr...

   


ZzzzZZZ....zzzz...ZZzzzz.....

Stackars alla som klickar in på denna sovande blogg.... Tycker verkligen synd om er som får se samma rubrik hela tiden.

Tänker då och då att jag ska återuppta skrivandet, men inspirationen och tiden finns liksom inte. Har fullt upp hela tiden av någon konstig anledning. Det är inte ofta jag öppnar upp min dator numera. Använder mest min mobil när jag läser bloggar och kollar facebook. Vilket också resulterar i att jag nästan aldrig kommenterar någon blogg. Det är ju jättejobbigt att använda telefonen när man ska skriva en lång kommentar....

Nä... tiden finns inte till att sitta vid datorn. Kan bero på familjens nya hobby? Vi spelar Super Mario så vi har fått ont i tummarna allihopa. Hela familjen är lite smått besatta av detta spel :-) Särskilt den minsta killen i huset som slår igång spelet så fort han vaknar... sen ropar han att han behöver hjälp och då hamnar man där själv också. Tiden bara flyger iväg och man bara MÅSTE klara banan innan man ger sig. Sjukt! Men vansinnigt kul!

Annars så är livet sig likt... jobbar, bantar då och då, funderar på solariebesök men får mig aldrig iväg, förkylningar som aldrig släpper taget, ja... det vanliga med andra ord :-)

En liiiiiten uppdatering, mest bara för att byta rubrik :-)

 

RSS 2.0