Tapetsering

Sakta men säkert börjar energin komma tillbaka :-) Lite typiskt då att den kommer just nu när jag snart ska iväg med barnen på dagis för att sen lägga mig och sova inför jobbnatt!

Tror jag ska upp med några våder innan jag lägger mig. Håller på att tapetsera vardagsrummet. Har dock inte målat färdigt än, har ca en kvadratmeter kvar och det måste jag ju naturligtvis också göra klart innan jag lägger mig :-) Vet inte om jag känner mig så nöjd med tapeten? Fick upp två våder igår kväll och jag vet inte jag...

Känns som att det kan bli lite rörigt. Det är text på tapeten och egentligen så gillar jag inte när det är mönster på väggarna. Enfärgat är mer min melodi, men jag fastnade för den här och det är ju bara en vägg..? Ja, vi får väl se. I värsta fall så får jag väl måla över den. Köpte också tapet till övervåningen. Dom hade tokrea på några rullar på rusta. 49 kr/rullen. Kunde som inte låta bli. Men den tapeten är SVART! Samma stuk som den jag har i trappen. Kan ju kanske bli lite mörkt? Men det är ju bara halva väggar på övervåningen p g a snedtaket, så det borde inte bli så hemskt mörkt...

Är glad att jag HAR projekt på gång nu när energin återkommer. Mikke han är då totalt utan energi. Tycker synd om honom som måste jobba ihjäl sig. Han har 7, SJUUUU, ämnen! Fatta vilket jobb! Särskillt för en person som inte ens är lärare. Varje lektion är en hel förmiddag, eller en hel eftermiddag. Hur i hela fridens dagar kan man planera så långa lektioner? Fattar inte hur han ska fylla ut så mycket tid, eller hur han ska hinna planera lektionerna? Är INTE avundsjuk på hans jobb kan jag ju säga. Är väldigt tacksam att jag har ett jobb som jag inte behöver ta med mig hem... när jag åker hem så finns inte en tanke på jobbet. Jag skulle stressa ihjäl mig om jag skulle måsta planera lektioner när jag kommer hem. Näää, tack gode gud för mitt härliga jobb!


Hjääälp

Jag har förlorat min energi! Har så mycket att göra (måla), och jag orkar fortfarande inte lyfta penseln. Idag är jag om möjligt mer slut än igår. Bad på jobbet idag för första gången på flera månader och det känns minsann. Helt obegripligt hur man kan bli så trött och slut av en halvtimmes bad i varmvattenbassäng. Det är ju löjligt. Är inte ens jobbigt att bada, men ändå är jag alltid lika trött efteråt. Och det håller av någon anledning i sig hela dagen också...

Vill ju få färdigt i vardagsrummet. Måste måla klart och fara och köpa tapeterna! Jag kanske inte är tillräckligt taggad eftersom jag inte är 100% säker på att det är den tapeten jag vill ha??? Nä, jag vet inte... men den är snygg! Bristen på arbetsdiciplin/lust beror nog bara helt enkelt på att jag är slut! Behöver kanske slappa ett par dagar... Det är tur att jag har mina nattpass den här veckan då, för då får jag ju ligga och sova på dagen. Ganska skönt :-) Längtar redan till onsdag när jag ska lämna barnen på dagis klockan tolv och sen gå hem och SOVA!

Blir en tidig kväll för mig. Sov inte mycket i natt eftersom min konstiga "dagenefteralkoholkonsumsion-sjukdom" satte in och det var värre än det någonsin varit. OM jag bara kunde begripa vad det beror på? Hade så ont i kroppen/huden att jag vaknade varje gång jag skulle vända mig. Det gjorde ont i nacken av att ligga på kudden och helt sjukt ont i ryggen när jag låg på den. Än värre att ligga på sidan. Inte lätt att sova då inte :-) Dessutom så fortsatte smärtan hela dagen idag. Det är först nu ikväll som det börjat släppa. Helt sjukt! Och jag som inte ens drack så många öl. Fattar ingenting??? Dags att lägga ner kanske? Bli helnykterist? Fast va fan, ibland är det ju faktiskt värt det. Måste någon gång fråga en läkare vad min konstiga åkomma beror på. Kanske har någon ovanlig sjukdom? Vad jag vet så är det bara jag som har så här... nä förresten, har ju faktiskt googlat. Det finns fler! Men jag har aldrig lyckats få något svar på vad det är. Fibromyalgi är det närmaste svaret jag kommer fram till. Men jag har ju ingen värk annars? Så det har jag då inte! Nä, det är nog kanske allergi? Hela kroppen blir också brännande het! Kokhet från midjan upp till nacken! Öm som om jag var blåslagen. VAD, VAD VAD HAR JAG FÖR SJUKDOM?????

Nä, det är ingen som vet. Aldrig någon som hört talas om någon så patetisk åkomma. Folk tror att jag skojar när jag berättar... Behöver bara dricka 3-4 öl en kväll så kommer smärtan DAGEN ETER PÅ EFTERMIDDAGEN. Alltid! Smärtan är värre om jag druckit mycket och mindre om jag druckit lite, men den KOMMER ALLTID! Och så har det varit de senaste 10-15 åren...

Nåja, det är ju inget farligt (hoppas jag). Har ju överlevt hittills! Men medge att det är SKUMT!!???


 

Bakis och riktigt riktigt slö och lat!

Mår som jag förtjänar idag. Blev sent igår kväll...

Efter kalas i Bodan och besök i världens finaste hus så hade vi en liten mini-kräftskiva. Jag, mikke och systeryster mumsade på mikkes egenhändigt fångade kräftor. Ja, jag mumsade i mig EN i alla fall. Nästan en hel... är inte så förtjust i dom där otäcka djuren. Gillar liksom inte när ögonen ligger och stirrar på en från tallriken. Huh... har absolut ingen förståelse heller för hur man kan sörpla i sig än det ena och än det andra från olika ställen på den röda lilla kroppen. Otäckt är det! Åt som sagt inte så många kräftor, men drack en del öl. Vid tiotiden kom en jobbarkompis med familj förbi och det blev att sitta uppe till närmare två! Helt otroligt varmt och skönt var det. Fattar inte var denna sommarvärme kommer ifrån?

Så.... mår som sagt som jag förtjänar idag. For och köpte färg till väggarna i tv rummet i fredags, men har inte varit speciellt effektiv i helgen. Har målat en vägg och duttat lite runt fönster och sånt, men JAG IDS INTE fortsätta. Helt otroligt! Har nog aldrig hänt att det tagit flera dagar att måla ett ynka rum. Hoppas jag får lite mera energi ikväll när barnen lagt sig. Vill gärna få upp tavlor och sånt på väggarna igen... känns så ödsligt och tomt där just nu.

Fredagsmys

Näää... inte fullt lika mycket energi idag. Fast inte har jag suttit mycket ändå inte. Grejen är väl kanske det att det inte finns lika mycket att göra idag? Middagen sköter sig själv i ugnen också. Satte in en stek på låg värme klockan tolv så den borde väl vara klar strax skulle jag tro.

Fundrar på att fara och köpa vit färg och några rullar tapet. Såg en fin tapet på rusta som jag kan tänka mig att ha i tv rummet på en av väggarna. Övriga väggar vill jag ha vita... Kanske blir helgens projekt? Hmm... känns ju onekligen lockande :-)

Imorgon är det storkalas i Bodan. Stephanie fyllde 23år den 10 augusti, Jamal fyllde 21år den 24 augusti och dessutom så har Neo "fyllt" ett halvår. Storkalas alltså! Längtar efter att fara till Bodan och se hur fint dom fått det! Kommer helt säkert att bli avundsjuk...

Har varit på coop idag och inhandlat en MASSA godis, chips och ostkrokar. Fredagsmys blir det ikväll efter stek och kladdkaka med grädde till efterrätt. Nån gång måste man ju få synda rejält och jag tycker detta är en lagom bra fredag för att frossa i godsaker  :-)

Vilken energi jag har!

Torkat fönster, skurat golv, piskat matta, klippt gräsmattan, sytt gardiner till mina köksfönster + hängt upp dom. Tvättat två maskiner och hängt upp det. Piffat lite i fönster med blommor och lyktor, varit och handlat. I förrgår bytte jag gardiner i vardagsrummet. Fyndade på indiska :-)

Nu är det matlagning på gång. Sjömansfärs med kall vitlökssås gjord på youghurt. Mumma... och färskt bröd till det :-) Känner mig superspeedad. Springer omkring här hemma som värsta duracellkaninen! Vet inte vad jag ska göra av all energi?? Och var kommer den ifrån? Kan det vara p g a att mikke börjat jobba? . När han är hemma sitter vi mest bara två... ingen ids ta tag i nåt. Eller så tänker man att den andra kan väl...

Piggare än nånsin vill jag bara kasta mig in i än det ena än det andra. Vilken tur att det fanns så mycket att göra då. Att huset var så skitigt. För tänk så rastlös jag skulle ha varit annars :-)

Allt detta har jag gjort idag och jag är inte det minsta slut. Måste ju fortsätta innan energin tar slut..mot stortoan.... här ska det skrubbas och dofta av ajax :-)

 

O ljuva tid

Mikke är på jobbet och barnen på dagis. Det var länge sen jag kände sådan frid i huset :-) Wow, vilken känsla. Känner mig totalt fullkomligt avslappnad! Inget som stressar mig... Det bästa av allt är att jag får en likadan dag imorgon! Ledig torsdag och fredag så då är ju barnen hemma. Sen blir det att göra nytt schema för dagis till nästa vecka.

Poppar radio rix på hög volym och bara njuter. Funderar till och med på att städa :-) Inte ofta jag känner för det, men nu när energitjuvarna är ute ur huset så känner jag hur livsandarna kommer tillbaka. Ja, längtar nog efter lite ajaxdoft... kanske plocka bort all reklam från köksbordet och leta upp en ny duk? Fyndade ju nya ljuslyktor på indiska häromdagen. Dom hade 70% på reapriset, så allt var ju i stort sett gratis!!!

Nu ska jag bara njuuuuta och dola på med sånt som JAG vill göra fram tills halv två då det är dags för mig att fara på jobbet. 

Ååååååå... så ljuvligt. Ryser nästan lite här där jag sitter och känner lugnet :-) 

Nya pärlan :-)

Det blev en ny bil! Mycket mycket bättre än den lilla lilla skodan. Snygg var den också med värsta lyxsätena :-)



Hoppas bara jag kan köra den. Bara det att nyckeln inte ska in på rätt ställe gör ju mig lagom förvirrad...






Snacka om bloggtorka

Hinner ju aldrig blogga nu för tiden. Bara jobbar och jobbar. Är mitt inne i mina två mördarveckor när jag jobbar nästan jämt. Skönt att dom snart är över. Två kvällar kvar...

Ja, hur gick det nu i lördags då med flygande barn? Viggo var visst väldigt imponerad. Han såg till och med farmor uppe bland molnen. Och han såg även farfars ö. Han tror att farfar numera bor på en ö i havet eftersom han var sjöman. Han är helt övertygad om att det är så :-) Alva var väl måttligt road av flygresan. Hon såg mest uttråkad ut tyckte mikke. Det förstår jag eftersom flygresan blev betydligt längre än de 20 minuter som var utlovat.  Men det var ju helt klart värt 200 kronor för en vuxen och två barn!

Vad har mera hänt dessa dagar...? Jo, mikke har sålt lillskodan och är nu och tittar på en annan bil. En saab tror jag det var. Vi får väl se hur det går med det... Sen så har han nu äntligen fått jobb!!! Han börjar som lärare på John Bauer på måndag. Ämne: IT! Jipppppiiiiii!!!!! Det blir nog superbra! Och i och med att han börjar jobba igen så får ju barnen vara på dagis de dagar VI vill ha dom där. Typ när jag ska sova efter jobbnatt osv... Kommer att bli så skönt! Dessutom så slipper ju jag se honom de dagar jag är ledig :-) Haha... 

Thats it. En liten uppdatering bara, så får vi väl se när jag får tid att blogga igen....

 

Drömmar om Ernst :-)

Så då var nattveckan överstökad! Nu väntar helgjobb! Tyyyyypiskt att det är just i helgen jag jobbar. Systeryster fyller 50 år och har 50-årsfest på lördag och dessutom så är det airshow på falmark. Jag såg en liten notis i norran att man kunde köpa flygbiljetter till en 20 minutersrunda runt staden. 100 kr för vuxen och 50 kr för barn. Sa till micke att försöka få tag i biljetter under de två timmar som biljettförsäljningen höll öppet. OCH HAN LYCKADES! Så han och barnen ska flyga flygplan på lördag. Viggo kommer att bli överlycklig, han har tjatat om att åka flygplan i en evighet! Sen efter det så drar dom iväg till Varuträsk och 50-årsfirande.

Själv kommer jag att sitta i en soffa på Takdropps! Men man ska inte vara bitter, nejdå. Kommer säkert nåt roligt nån helg när jag INTE jobbar...? 

Vad hittar man på med barnen en sån här grå och seg dag? Jag börjar till och med bli less på toy story 3. Då är det illa... Regnar visserligen inte just nu, men risken är stor att det kommer ett skyfall om man går ut. Känns inte så lockande. Har ingen som helst fantasi idag känner jag. Seg som bara den efter två vaknätter. 

Lyckliga Jamal och Steff som flyttar idag! Sååå himla roligt! Känner mig lite avundsjuk faktiskt. Huset är precis ett sånt som Ernst skulle gå igång på. Ser honom framför mig när han tillverkar ljusstakar och placerar framför de stora fönsterna. Hör hans ljuva stämma när han går från rum till rum och slutligen när han tillverkar någon god delikatess i det stora härliga köket :-)

Ja, tänk att få flytta in i ett Ernsthus!



 

sömnlös...

Dagen efter jobbnatt = skruttdag!

Lyckades inte somna när jag kom hem i morse. La mig i gästrummet på övervåningen vilket visade sig vara ett stort misstag. Tror det var ca 35 grader varmt där uppe. Höll på att flyta bort. Gick inte att somna alls, låg bara och vred och vände mig i ca två och en halv timme. Detta innebär ju att jag måste göra ett nytt försök i afton för jag MÅSTE ju sova. Ska ju ut och jobba en natt till! En riktig skruttdag med andra ord!

Regnet strilar då utanför fönstret så jag vet inte om det spelar så stor roll om jag sover bort dagen. Vad ska man annars göra en sån här dag?

Fick min nya klisterdekor idag, som jag beställt från "unik Dekor". Det är en skylt till toadörren. 25 cm hög. Hade gärna haft den 45 cm, med det fanns inte :-(





Men jag tycker det blev bra ändå :-)

Bodan

Känner mig mör i kroppen idag. Spenderade kvällen igår i Bodan och målade och målade och målade.... Ååå, vilken tid det tar! Det är fortfarande mycket kvar. Hoppas jag får tid att fara dit och hjälpa lite mera. Det känns som att det är omöjligt för en person att hinna allt det där på bara några dagar, särskilt när arbetstiden är begränsad till kvällarna....

Men alltså! Vilket fint hus!!!! Helt underbart är det. Gammalt möter nytt... på övervåningen där taket är högt är det stora tjocka bjälkar i taket. Och hela övervåningen ska bli vitmålad. Helt underbara stora fönster. Hela huset har fantastiskt mycket fönster och det är så ljust och fint! Blir riktigt avundsjuk! Längtar att se hur det blir när dom flyttat in. Med alla möblerna på plats. Precis utanför köksfönstret är det en kohage, där kossorna strövar omkring. Vilken underbar miljö för ett barn att växa upp i. 

Men vägen till Bodan är ju under all kritik. Direkt jag körde in på den så väcktes samma panikkänslor som förr i tiden. Tro mig, jag har kört den många gånger. Jamal har tillbringat såååå mycket tid i denna lilla by under sin uppväxt. Han följde bästa kompisen hem efter skolan, åkte med skolbussen. Vilket innebar att jag måste hämta honom på kvällen. Fasade alltid för den hemska grusvägen som går genom Bodan. Och nu var den extremt dålig! Halva den smala grusvägen var avstängd i ca 200 meter. Hade jag fått möte där så hade det varit kört, att backa på den smala kringelkrokiga vägen är ju omöjligt, särskilt i det becksvarta mörkret som rådde när jag körde hem vid 23-tiden. På resterande väg hade dom hällt ut ett 15 cm tjockt lager av löst grus. Bilen slirade hit och dit och jag var helt säker på att bilen skulle fara av vägen. Vilket i min skalle betyder att jag skulle dö! Hjärtklappning och lite skräck, adrenalin. Vet ju att jag överdriver faran... skulle ju knappast dö om bilen for i diket när jag kör 30km/h. Men ändå...

Hoppas verkligen att dom fixar vägen nu. Har ett minne av att vägen inte var så kul på vintern heller. 

Regn och rusk idag. Tydligen är en klass-1 varning utfärdad. Det ska komma enorma mängder regn sägs det. Tvivlar ju. Det skulle väl egentligen ha kommit under natten, men här har det då varit lugnt. Har varit ett himla tjatande om regnkaos och hot om översvämmningar denna sommar. Men inte har då jag sett något regn! Torrt, torrt, torrt, kan jag sammanfatta denna sommar! Men NU kanske det kommer? Det katastrofala regnet... Skulle vara lite halvmysigt. Det här småskvittrandet är ju bara irriterande. Störigt! Men ett massivt skyfall kan ju faktiskt vara lite spännande, särskilt om det åskar samtidigt :-) Huh.... hur ska vägen till Bodan bli om skyfallet kommer?

  

Har en pratkvarn i huset :-)

"HA DU SOVIT GOTT FALLMOOOOL?"
-Ja det har jag. Har du soit gott då? i farmors säng?
"JA DE HAR JAG, JAG HA BARA SOVIT I NIO MINUTER".
(STORA bokstäver för han pratar HÖÖÖÖGT, hahaa, han saknar förmågan att viska precis som sin far och hans morfar, och precis som dom så pratar han HELA TIDEN :-)))

Jasså? Jag som trodde det var bara jag som sovit i nio minuter. Har sovit som en kratta, trots att det bara kom två barn till sängen i natt. Upp rekordtidigt... före fem! Skyller på jobbnatten. Den brukar ställa till det för mig i några dagar....

Nåja, blir väl en tidig kväll för mig istället då, så jag kommer ikapp!

Nu kommer pratkvarnen in i köket så nu hör jag inte va jag skriver längre :-)
"Fallmool, kan du väcka viggo och säga att han ska leka med mig?"

Måste kanske gå och göra det nu då...

"FALLMOOOL"

-Jaaa, jag kommer!




"Fallmooool"

"fallmol... kan du ta ut tutten flån Alva så jag föstål va hon säjel"

"fallmoool"......."fallmoool"..."fallmoool"

"fallmooool... kan du väcka Viggo och säja att han ska leka med mej?" (Alva har ju tutten i munnen så henne går det ju inte att leka med, förstår ju inte grötigt tuttspråk.)

Har barnbarnet Kevin hos mig ikväll. Måste ju säga att det finns inte mycket som är mysigare i livet än att söva den killen! Han ska ligga ansikte mot ansikte, borra in sig i kinden samtidigt som han håller en arm runt halsen på mig. "Fallmoool... jag vill klamas". Åååååå så mysigt! Skulle kunna ligga så en hel kväll om det inte blev så vansinnigt varmt och svettigt :-) Myskille!

Har även fått mysa och busa med lille Neo. Är så kär i honom att det inte är klokt. Han har sprungit omkring i sin gåstol och charmat mig till döds. Han är så söt att jag nästan vill äta upp honom. Oemotståndlig! Han åkte dock hem med sin far. Längtar tills han också stannar kvar :-) Fast det är nog för tidigt än. Han är ju inte så gammal lillkillen. Men jag börjar nog tycka det är dags att han får vara här några timmar på dagen snart! Kanske när hans föräldrar ska måla sitt nya hus eller nåt...?

Blir snart att krama kudden för min del. Känner mig ganska sliten efter första jobbnatten på fem veckor. Blev bara två timmars sömn när jag kom hem. Uppe klockan 11. Lika bra att lägga sig för man vet inte när barnen vaknar. Kan ju hända att det blir tre barn i sängen i natt. Eller det är nog ganska troligt till och med. Tre mörkrädda barn, och Kevin han är då räddast av dom alla. När Jamal frågade honom om han skulle sova hos farmor så sa Kevin "Ja, men bara vi inte läser trollboken". Haha... skrämde ju livet ur honom sist han sov här. Läste en av alvas prinsessböcker. Handlar om den modiga prinsessan som ska gå ner i källaren och söva det stora källartrollet som vaknat. Oooops vilket misstag det var. Han kunde inte ens se på bilden av källartrollet i boken. Skyndade mig att lägga bort boken direkt... tror jag hann läsa tre sidor, men det räckte tydligen för att förstöra honom för evigt! Säker mitt fel att han är extra mörkrädd nu :-)

Men farmödrar ska väl vara lite hemska och otäcka... är det inte så?


hrmmmmf....

Frustration.... ganska intressant egentligen hur olika människor är. En del har ingen som helst stress i kroppen. Kan planera långsiktigt och göra ritningar för framtida byggen som ligger åååår fram i tiden. Köra runt på affärer och titta på golv och välja ut kakel som ska in i huset om TVÅ-TRE ÅR. Eller kanske inte alls över huvud taget?Bara titta runt lite och fundera vad som skulle passa bäst i vilket rum... Ingen stress alls. Ska bara titta lite...

Förstår mig inte alls på sånt slöseri med tid. I mina ögon så kommer det aldrig att ske om det inte sker GENAST! Och det bygger jag ju naturligtvis på erfarenhet och inget annat. Men kanske har jag inte låtit tiden gå tillräckligt länge? Det har kanske inte gått två -tre år sen det bestämdes att byta kakel i köket t ex? Jag vet inte så noga... Men min frustration över sånt som aldrig blir av växer sig allt större för varje gång den dyker upp. Jag borde ju ha lärt mig vid det här laget kan man ju tycka, men ibland så åker jag dit. Rejält! Min frustration är BRUTAL! Den är TOTAL! Uppslukar mig fullständigt! TÄR på mig och pressar ut all luft som håller mig levande.

Grejen är att jag brukar aldrig någonsin planera projekt som ligger utanför ramarna för vad jag har råd med under en vanlig månad. Är det något som verkar bli för dyrt för mig så stryker jag det redan innan jag funderat klart. För då vet jag att det inte går att genomföra. Ibland får jag dra ut på ett projekt som med köksluckorna, eftersom färgen inte var den billigaste. Köpa lite färg varje månad.

Men ibland... ibland, så sitter vi tillsammans och tittar på kakel eller golv eller diskhoar (japp, vi har en sprillans ny bänkskiva som ligger i vår klädkammare sen 4-5 månader tillbaka. Fattas bara en diskho, och ja... vi har en massa kataloger på diskhoar.). Sånt som ligger utanför min månadsprojektbudget. Vi tar hem kataloger och googlar på nätet och kör runt till butiker. Detta gör ju jag naturligtvis för att jag TROR att det ska bli ett köp av något slag. Vilket det sällan eller aldrig blir. Tydligen gör vi bara sånt för att ha nåt att göra?... eller nåt. Läser då hellre en skvallertidning eller nåt annat som gör mig mindre frustrerad än denna jakt på det rätta kaklet eller vad det nu är vi är ute efter, för hur kul är det när man äntligen hittar ett och kommer överens om vad man vill ha, när vi ändå inte köper det???. Den ostressade personen är istället glad för då vet man ju vad som ska inhandlas om några år...ingen stress där inte.

Min erfarenhet har gjort att jag slutat lyssna när det kommer nya projekt på tal. Stänger av öronen och trallar så högt jag bara kan(inombords såklart, inte högt). Eftersom det bara är drömmar och önskningar och inte har någon som helst verklighetsförankring. Jag är väldigt lätt att trigga igång när det gäller att göra om. Behöver inte många puschar för att lägga in femmans växel och sätta igång PÅ EN GÅNG. Därför måste jag numera blunda med öronen direkt något kommer på tal. Ibland så hinner jag tyvärr inte det och då slutar det alltid i katastrof. Frustrationen blir total eftersom jag redan bytt till femmans växel. Det är svårt att lägga in backen då när man inser att projektet bara var på "pratstadiet", vilket betyder att det är lääääänge kvar tills det blir av. Dumma dumma projekthungriga jag...

Nu är det färdigprojektat för min del ialla fall. Kommer att få en hjärtinfarkt eller nåt om det ska fortsätta så här. Får helt enkelt hitta på nåt annat "nöje" som tillfredsställer min skaparlust. Nåt som jag kan sitta vid ett köksbord och göra. Får väl inhandla några nystan garn och börja sticka igen? För jag lider ju av det min far kallar vårt "handikapp". Vi har en "rastlös själ". Måste ha något att göra eller något kul att planera. Måste sysselsätta min hjärna med något hela tiden för annars hamnar jag i något sorts apatiskt träsk.

Frustration. Ja, jag är väl som ett litet barn. I somras fick barnen höra att vi ska åka flygplan och åka karusell... och tro mig, det kom inte från min mun. Tydligen så ska detta göras nästa sommar, kanske? Herregud... ni kan väl gissa vad barnen har funderat på och tjatat om VARJE dag hela sommaren. "När ska vi åka flygplan?". "Ska vi åka karusell nu?" Varje gång vi bara skulle på konsum så trodde dom vi var på väg till gröna lund... Jag förstår dom! Säger aldrig någonsin i förväg att vi ska någonstans. DET är nåt jag lärt mig genom åren och framför allt så är jag ju likadan själv. Man ska inte säga något förrän man själv står redo med skorna på. Det kan alltid komma nåt ivägen och så blir det inte av. Vet precis hur den besvikelsen känns. Det blir "en annan gång".

Förstår mig inte heller på folk som beställer sina utlandsresor 10 månader i förväg???? Varför???? Vad är det som säger att jag ens lever om tio månader... varför planera att byta golv om ett år eller två.. av samma anledning?

När jag bodde på kvistgatan så målade jag om alla rum vartannat år-minst! Jag och Jamal och Jocke bytte sovrum med varandra med jämna mellanrum. Vi tog vårt pick och pack och flyttade in i rummet som det var mest länge sen man bebodde. Varför kan man ju undra? FÖR ATT DET ÄR KUL!!!! Står inte ut med samma samma samma år efter år. En liten förändring räcker ju för att det ska bli nytt! Tror faktiskt killarna också tyckte det var kul att byta rum. Om inte annat så blev det då utrensat och städat i alla rummen... samma sak med tv-rummet. Där möblerades det om med jämna mellanrum. Soffa och tv och bokhylla bytte plats och barnen visste nog aldrig var soffan stod när dom vaknade på morgonen.

Önskar jag hade liiiiite mer tålamod. (Fast jag tycker ju att jag haft ett otroligt STORT tålamod genom åren ändå. Har väl inte ens nämnt den nya bänkskivan trots att vi haft den så länge?) Nej.. oftast så vet man ju i förväg hur saker och ting slutar. Som väven som köptes till tvättstugan för flera år sen. Ska (skulle) upp med väv därinne som man ska måla på. Vet helt ärligt inte ens var den rullen är... kan stå i garaget och borde i så fall vara något väderskadad vid det här laget. Hmmmm...

Så, nu har jag fått ur mig lite av min frustration. Får väl se om det hjälper mig på något vis? Kanske får lite lättare att andas nu när jag släppt ut lite....och när jag nu kommit överens med mig själv om att lägga alla projekt åt sidan. Allt ska få vara precis som det är!  


Och jaaaa. Jag erkänner att jag är som ett litet barn. 



 










Frustrerad - ovanligt?

Nej, inte blev det något idag heller. Stoooor pyspunka. Har hunnit med en tupplur på ca 1,5 timmar också. Lyckades inte helt vila bort min lust till att "göra om". Har gått och funderat på att storstäda tv-rummet och byta gardiner, men tyvärr så har jag inga gardiner att byta till. Vill ju inte gärna sätta upp nåt gammalt som jag är än mer less på än de som sitter där. Blir galen! Då skiter jag i storstädningen också...

Bara att sitta här och försöka räkna till 10... eller snarare 10 000. Som jag alltid måste göra när jag får "göraomenergi". Finns det nåt piller mot "göraomenergi"? Värdelöst att ha när man aldrig har användning av den. Borde ju finnas nån drog som gör att man jättegärna vill sitta och titta på nickelodeon eller barnkanalen en hel dag? Tipsa mig gärna om ni känner till nån sån. Negativ idag ? Nä, absolut inte...

1,2,3,4,5,6,7,.....oj, måste räkna saktare, annars är jag ju klar för snabbt. ..8......9...... 10..... 11....... 12.....

Ledig dag och "arbetssugen"

Då var denna arbetsvecka nästan klar. Det var ju hur enkelt som helst :-) Ledig i två dagar nu innan natten på fredag.

Vad ska man då fylla dagen med? Tror det blir att inhandla lite brädor för att göra fler ramar. Funderar också på att sätta igång i Alvas rum. Har sålt audin nu så nu kan jag köpa det som behövs. Fast jag skulle ju behöva bli slängd tvärt till ikea först. Behöver hyllor därifrån... Går som inte att göra så mycket innan jag har dom. *Tung Djup Suck*. Egentligen tänkte jag använda dom pengarna till en tatuering, men va faaan. Blir galen när Alvas rum ser ut som det gör!

Ska kolla lite på blocket, hittar kanske vad jag behöver där, för ett ikeabesök lär ju dröja. Inte direkt så att man kan kasta in ungarna i bilen och fara dit. Inte med en kille som bara kan åka en mil i taget :-(

Har i alla fall lust att göra en massa saker idag... blir det inte så så kommer jag strax att säcka ihop och bli fullständigt slapp och likgiltig. Brukar bli så. Då gör jag istället ingenting!!!! Möjligtvis så lägger jag mig i soffan och blundar och väntar på att dagen ska ta slut. Pyspunka! Skulle tippa att det kommer att ske vid tiotiden idag, då jag inser att det inte går att göra något. Att vi "måste vänta" med det jag vill göra. Det är nog det ord som gör mig mest frustrerad. Det kan verkligen döda all skaparglädje. Eller vaddå kan? Det GÖR det. Dödar den för gott. Är faktiskt förvånad över att jag fortfarande vill göra Alvas rum som jag planerat. Har nämligen säckat ihop tidigare över "väntan" på detta projekt. Den brukar sällan komma tillbaka efter en sån total pyspunka.

Så nu gäller det för mig att snabbt hitta på något som är "möjligt" att göra innan klockan blir tio. Så jag slipper förstöra denna lediga dag med total frustration. 

Ramtillverkning är absolut möjlig. Men sen då? Det är ju alldeles för fort gjort. Tar inte lång tid att både såga till och måla... nej, jag måste hitta på nåt mer. Nu blir det en titt på "Blocket", efter expedithyllor. Måste dock hitta precis rätt storlekar på dom. Rummet är exakt 343 cm brett och hyllorna jag ska köpa bygger ...343cm.  Kan bli tufft att få in dom, hoppas väggarna är spikraka!

Hittar jag hyllor så blir det att fara och köpa mdf-skivor och såga till "husdörrar", måla dom i käcka färger, göra fönster på dom... köpa gångjärn. YEAAAAAH! Så kul!

"hoppas, hoppas, hoppas, hoppas hoppas jag hittar det jag behöver" Vill göra NUUUUUUU!!!!!!!!

Jaha... ingen återvändo.

Då var man igång nu då. Har sparkat igång ekorrhjulet.  Snurrar runt på mitt sexveckors-schema. Snurrar runt runt runt i en evighet... Blir trött bara jag tänker på ett helt år av kvällar och nätter och helger. Och minimal ledighet. Ett helt år kvar till nästa semester!

Fast å andra sidan så hade jag inte velat vara ledig nu. På en enda natt så blev det ju höst! 12 grader ute nu och det är sockor och kofta på. Tycker synd om dom som tagit en sen semester. Jag kan då verkligen inte klaga på mina fem veckor, vädermässigt i alla fall, sol i stort sett varje dag och en kvävande värme. Att jag sen inte fyllde dom med nåt meningsfullt får jag ju skylla mig själv för. Hade det nog rätt skönt trots allt :-)

Jobb och dåligt väder innebär ju att man måste ha på sig en massa KLÄDER! Osköna trånga jeans och sockor som kväver en. Det har varit det bästa med semestern. Att man sluppit en massa kläder. Har inte en enda gång tagit på mig något obekvämt denna sommar. Mysbyxor och leggings. Vida kjolar, sköna klänningar eller bara bikini. Så underbart! Men nu väntar höst och vinter och klädångest. Fyyyyyy!

Har gjort halva första veckan nu, "bara" en kväll och en natt kvar. Det går faktist rätt fort. Man kommer snabbt in i snurrandet igen. Om jag tänker efter så är det inte alls så tokigt. Bra jobbarkompisar är ju A och O och det har jag ju verkligen :-)

Fast.... uttryckte ju en längtan att börja jobba igen i slutet av semestern. För att få GÖÖÖRA nåt! Måste ha fått solsting eller nåt, för jag hade ju fullständigt glömt bort hur det var att jobba. Om det är möjligt, så görs det ju mindre på jobbet än i mina mest stilla ögonblick här hemma. Glömmer ständigt bort att det är ett "stilla" jobb jag har. Måste lära mig komma in i lunken på jobbet. Lära mig slappna av och kunna sitta ner en stund. Igår känns det som att jag ständigt var på språng och lite "hoppig". Kan ju bero på en väldigt lugn prinsessa som aldrig klagade eller pockade på min uppmärksamhet. Vet ju att det inte alltid är så och att det betyder en bra kväll. Kommer nog att få min beskärda del av att springa och svettas och "aldrig få sitta ner" många gånger i höst/vinter... 



Mina tjuvalster

Japp. Ramen hade torkat. Så här blev det :-)





Och här är orginalen...

 



Inte såååå likt ändå va? Lite eget har jag väl ändå gjort och tänkt?

Inte mycket men lite i alla fall :-)


Jag är en tjuv!

Jag är en tjuv av stora mått. Surfar runt och fyller mitt tomma liv med inspiration från allehanda bloggar och hemsidor. Kommer sällan på några ideér själv nu för tiden. Kom just på att alla mina senaste blogginlägg handlar om andra bloggar. Alvas kommande nya rum, det senaste bananprojektet, för att inte tala om tavlorna jag målat som jag till stora delar "kopierat" från Isa form.

Måste ju skärpa mig och plocka fram "mitt eget", vad nu det är? Satt härom kvällen alldeles utan barn i huset och blev vansinnigt sugen på att måla en tavla. Plockade fram allt som behövdes och valde den största av canvasdukarna jag har(70 x 50cm). Satt och blandade färger och tittade på den stora tomma vita ytan. Satt nog så i närmare en timme. INGENTING! Ingenting kom jag på att måla. Men herregud alltså!

Det slutade med att jag plockade bort allt och gick ner till min laptop, surfade in på isa form och tvärskissade ner ett motiv från hennes sida.  Borde ju skämmas! Men jag är ändå nöjd med tavlan som jag "tjuvade". Målade den färdigt i förrgår. Ikväll har jag snickrat ihop en ram som nu ligger nymålad i garaget. Vad skulle jag göra utan internet? Och andras ideér? Har alldeles för dålig fantasi och ännu sämre självförtroende. Skulle vara mer som Lade Dahmer med sitt "Jag är en fantastisk människa som alla borde träffa". Se där... till och med det mantrat tjuvar jag. Läste att hon skriver så i sina personliga brev när hon söker jobb. Wow... det ska jag göra nästa gång jag söker ett jobb. Eller inte. Kan ju hända att man uppfattas som någon med hybris och storhetsvansinne i stora mått. Hybris OCH storhetsvansinne? Det är väl samma sak? Nä, lite mer ödmjuk vill jag nog uppfattas som. Men jag bli IMPONERAD när jag hör att det finns såna människor som anser sig vara helt fantastiska. Helt oblygt och utan skam i kroppen vågar dom påstå att dom är fenomenala!

Ska mässa det mantrat varje kväll innan jag lägger mig. Det kanske fungerar och ger mig hybris? Skulle behöva en släng av det känner jag....

Blir som sagt imponerad av folk med sådant självförtroende, men lika ofta så är det ju dom man stör sig på också. Blir väl aldrig så irriterad som när någon tror sig veta bäst. Nån som tycker att allt dom gör är det rätta, och därmed anser att andra gör fel. 

Nä, ett litet släng av hybris kan man väl få ha då och då, men någon måtta får det ju vara!

"jag är en fantastisk människa som alla borde träffa, jag är en fantastisk människa som alla borde träffa, jag är en fantastisk människa som alla borde träffa, jag är en fantastisk människa som alla borde träffa, jag är en fantastisk människa...." 

Så! Nu får det räcka för idag! Ska ut och kolla om ramen torkat nu :-) 

Grå läsardag.

Vilken grå och tråkig dag detta varit. Det har "regnat" hela dagen utan att vägen ens blivit blöt. Det har smattrat på altantaket och när vi varit i lekparker så har dropparna kännts på huvudet... utan att man blivit blöt! Ofattbart! Det är som att regnet inte vågar sätta igång. Men regna då!!! Om det ändå ska vara så här dystert ute så kan det ju regna rejält och sen försvinna, kan man tycka. Varför dra ut på eländet?

Förutom två lekparksbesök och inhandlande av lördagsgodis till de små så har dagen spenderats med att läsa hysteriskt kul blogg. Jag och mikke sitter vid var sin dator och läser frenetiskt "artikel" efter "artikel". Vi kan inte slita oss. Då och då möts vi i hallen med ett "haha... har du läst om när han var på ikea?" "jaaa.... så djävla bra, hahahahahaaaa". Och sen försvinner vi igen till var sin dator. Vi har blivit hjärntvättade och förtrollade av denne skribent som vi inte ens vet vem det är. Hoppas, hoppas, hoppas att han publicerar en bok av sitt material, för det är bättre än alla böcker jag läst! Skulle helst vilja skriva ut hela skiten och kura ihop mig i soffan med en filt och sträckläsa. Jobbigt att sitta med en dator och läsa...

Vi kommer nog inte att ses mer idag jag och min sambo eftersom det är så mycket att läsa. Han sitter på övervåningen på sitt kontor och jag sitter nere i köket. Ungarna får klara sig själva :-) Tack och lov så är det snart läggdags så man får sitta ifred.  

Imorgon ska vi på 40-18-5-och 2x2-årskalas. Väldigt många som firas på en och samma gång! Det ska bli kul!


Så djävla sant!

MÅSTE bara publicera denna. Ännu ett alster av bananprojekt.se, som stämmer så himla bra med min syn på semester. Precis så här är det ju :-)

Sommar och det där semester

En dåre sade en gång att livet inte är någonting för amatörer. Om så är fallet, så är semestertider tammefan någonting som bara proffs borde få ägna sig åt. För när gången går semester så slår halvt om halvt slappa yrkesutövare om till stressade och högt presterande vilddjur. F1bilar, F14 Tomcats, atomubåtar, kärnvapenbärande medeldistansrobotar, självmordsbombare och/eller valfria andra fradgatuggande massförstörelsevapen.

Att kliva utanför sina små bräckliga ramar är och förblir ett farligt äventyr. Varje gång man går utanför dörren utan att egentligen ha något regelrätt syfte så riskerar man att hamna i den allra värsta sortens limbo. Det upphängda och piskade tillstånd av att behöva prestera någonting abstrakt. Livskvalité! Framtvingad livskvalité! Och gärna så komprimerad som möjligt, nerpackad i en rutig jävla picknick-korg tillsammans med kylklampar och allt vilket snabbköp som helst har att erbjuda. Människor ringer till höger och vänster. Planer skall smidas. Däck skall pumpas. Skrov skall målas. Gud nåde den som inte ler samtidigt.

Vädret spelar en huvudroll och under ett par veckor försöker individer i min närhet att rättfärdiga hela deras existens. Det skall helst ske samtidigt och under en blå himmel. Och finns det ingen blå himmel så skapar vi en.

Det skall vara nyktert, samtidigt som det skall vara så där salongsberusat och avslappnat. Det skall vara trivsamt och avslappnat, samtidigt som det skall proppas in så jävla mycket aktiviteter att Ingvar Kamprad förmodligen skulle ha varit avundsjuk. Dåligt samvete för likgiltighet delas ut som om det vore tag 5 betala för 1 på Ullared.

Det skall vara fantastiskt för snart är hösten och mörkret här. Mera filtar! Mera gasol! Bränn! Undan med myggen! Vila på grillspetten! Kyl ölen! Fram med cykeln! Olja kedjan! Kasta det sunda förnuftet upp i luften och drick hela världen en skål! Sjung!

Sommar och semester! Passa på att njuta nu, för man vet inte när man för njuta igen inte! Och kom ihåg att semester har man inte för att det är roligt, det har man för att man förtjänar det.


recensioner utöver det vanliga :-)


Ramlade på en sida (bananprojektet.se) när jag var inne på ladydahmers sida och läste kommentarer om idiotiska rökare. Blev nyfiken på personen som lämnat så enastående genialiska kommentarer. Har ägnat hela morgonen åt denna fantastiska människa.. vem det nu är? Gå in på denna länk och läs recensioner om allt från serier, bowling, Malou von sivers till teriyakisås.  Önskar jag kunde skriva på detta sätt själv. Vilken stjärna!

Ett smakprov:

Bowling

Betyg: 0 arga stor-tår av 5 möjliga

Bowling är och förblir ett jävla skämt. Bowling är kanske det mest meningslösa som någonsin uppfunnits på planeten Jorden. Av alla sporter, av alla sysselsättningar så är bowling det som förvånar mig mest. Att ingen låst in sig i en bowling-hall och spenderat en helg med att bevisa att det inte är speciellt svårt att få fullpott i en bowlingmatch och därmed sett till att dess berättigande upphör att existera (heter det match?), är kanske inte så konstigt. Då man förmodligen skulle spola ner sig själv i toaletten av ren tristess. Det enda jag finner positivt med bowling-hallar är de varma bacon-chips som av någon anledning alltid finns vid kassan. Men det uppväger inte all meningslöshet som någon lyckats trycka in mellan fyra väggar. Inte på långa vägar.

Först en liten beskrivning av bowling: Bowling spelas med ett klot och tio käglor som står uppställda på en bana. Banan förefaller vara omkring 20 meter lång. Bowling spelas ofta i sällskap med semi-fulla kollegor, men det finns tydligen också människor som gärna spelar i nyktert tillstånd. Vilket bara det är en jävla gåta och varningsflagga kombinerat. Hur skulle något som är tråkigare än Skansen och Bingolotto tillsammans när man är ap-rak, vara roligt nykter? Det hela är lika mystiskt som USA:s utrikespolitik.

Hur kan då någonting som inte ens fungerar som en ursäkt att gå tidigt från jobbet och dricka öl, existera? Svaret är att jag vet inte. Jag vet inte och jag vågar inte börja spekulera i vad för människor som faktiskt ser detta som en trevlig och rolig aktivitet.

Att alla som spelar inte alltid får fullpoäng i varje serie, övergår min fattningsförmåga. Det finns inga variabler som stör eller gör det hela svårare överhuvudtaget.

Om man inte går på så kallad partybowling. Men det gör man inte eftersom är som att bli smittad med en könssjukdom från Tjernobyl. Allting lyser i neon, det kliar överallt och man börjar inse att det faktiskt inte var värt det. För att du, som inte blivit smittad av en könssjukdom från Tjernobyl skall kunna visualisera, tänk dig Bingolotto-studion med en disco-kula.

När du spelar bowling handlar det enbart om att kasta klotet nedför banan på rätt ställe. Och sedan upprepa den rörelsen. Det finns ingen nivåskillnad, det finns ingen lutning och käglorna ställs upp likadant varje gång. Det enda en utövare behöver göra är att upprepa en liten mesig pendel med armen på samma sätt varje gång. Det är det hela. Det är allt. Inga motståndare, inga element så som vind, vatten, jord eller eld. Ingenting förutom en torr och varm lokal inhyst i en sunkig källare. Hur man inte lyckas med fullpoäng efter att ha ägnat en helg eller max två åt det får jag inte ihop. Vad är hemligheten? Vad är det jag har missat?

Jag vet faktiskt inte om jag kommer längre än så. Ett toalettbesök är en större utmaning än att slå ner dessa käglor, ett toalettbesök är inte bara en större utmaning än bowling det är mycket mer stimulerande både fysiskt och psykiskt. Plus att när jag går på toaletten återanvänder jag inte pappret, som alla bowlinghallar gör med sina äckliga skor. Undra hur en bowlinghalls-innehavare skulle reagera om denne kom hem till ett grill-ragg och blev erbjuden att använda en gammal kondom.

(Grill-ragg, är ragg som ser tilltalande ut när du är så full att du inte känner skillnad på pulvermos och vanligt potatismos. Och självklart har inte en bowlinghalls-ägare en egen kondom med sig ut. Alla bowlinghalls-ägare vet ju att det jinxar som fan.)

Jag har inget mer att tillägga. Det var allt jag hade att säga om bowling.


Alvas framtida rum

Nu har jag bestämt mig för hur vi ska göra i Alvas rum! Vill helst sätta igång GENAST, men helst för flera dagar sen. Måste dock som vanligt invänta bättre tider. Men det kommer verkligen att bli fint. Perfekt förvaring till ett litet rum och dessutom jättesnyggt! Kommer inte att bygga in sängen som det är på bilderna nedan. Vi ska använda oss av expedithyllor istället för Billy. Finns en expedithylla med inbyggt skrivbord, så det blir skrivbord istället för säng på garderobsväggen. Kolla gärna in alla bilderna från rummet jag tänker kopiera. Länken till bloggen finns redan på min länklista. "Rustaupp". Kolla gärna och inspireras...

Snodde några av bilderna också. Kolla så snyggt!







Snyggt va? Kommer förmodligen att kopiera färgerna också, men jag ska försöka hejda mitt rosa sinne. Ska FUNDERA på andra färger också :-)

Denna hylla ska vi ha istället för säng längs garderobsväggen

Tydligen så finns dessa husgarderober att köpa för dyr penning på holländska "Kast van een Huis". Kostar endast 10 000/st. Men jättefina är dom. Finns även andra möbler i serien också. En jättefin hussäng för den som känner att man har några 10 0000 över att spendera på ett barnrum. Men det känns ju väldigt enkelt att kopiera dom :-) 

Inväntar nu ännu en eventuell diagnos....

Sådärja, då var det gjort! Varit hos farbror doktorn idag och pratat om autism. Hörsel- och syntester ska utföras och sen tar bup över. Känns riktigt bra att vi tagit detta steget idag. Känner ingen som helst brådska över att få utredningen gjord, eftersom han är så liten. Känner därmed ingen stress om det skulle dra ut på tiden. Skönt! Nu är det satt i rullning i alla fall...

Jag tvivlar dock inte över vad resultatet kommer att visa. Känner mig riktigt säker på min sak, men det kan ju också bero på att jag fortfarande är så inne i alla frågor som rör autismutredning. Kan ju hända att jag överanalyserar? Mikke är inte alls lika säker och tycker sig ha en massa förklaringar på beteenden som gossen uppvisar. Jag KAN ju faktiskt ha fel...

Hur som helst så ska det bli skönt att få höra vad "experterna" säger.

Under hela läkarbesöket satt Viggo UNDER en stol (när han inte tvingades sitt i vårt knä). Svarade inte en enda gång på något som läkaren sa, bad om eller frågade om. Ignorerade fullständigt den främmande människan!

Ja, det känns skönt att det är i rullning, samtidigt som det känns väldigt sorgligt. Det skulle kännas riktigt tungt att få mina misstankar bekräftade.

Möss i sovrummet, skitsemester och hysteriska utbrott!

Vaknade före fem denna morgon. Hörde ett hysteriskt pipande i sovrummet och det var en massa spring av små kattfötter. Satte mig upp i sängen och fick se en liten liten liten mus som sprang förtvivlat fram och tillbaka längs väggarna i sovrummet med två katter i hasorna. HJÄÄÄLP! Väckte djupt sovande sambo som fick schasa ut alla djuren genom att öppna altandörren i sovrummet. HUR? HUR I HELA FRIDENS DAGAR har den lilla musen kommit in i huset??? Kunde ju naturligtvis inte somna om. Bara att stiga upp. Behövde dock inte grubbla så länge över hur små musar tar sig in. Ytterdörren stod på vid gavel! Katterna har nog burit in den för att stolt visa sitt husfolk hur duktiga dom varit. Skönt att det fanns en sån enkel förklaring, för annars vet jag inte vad vi skulle ha gjort? Gå igenom huset i jakt efter små mushål kändes ju inte så skoj. Men att man sovit med ytterdörren på vid gavel känns ju inte heller så bra. Undrar om det är mikke eller jocke som är den skyldige? 

Hur som helst. Klockan är inte ens sju och jag har varit vaken i mer än två timmar. Hunnit med ett bad och skrubbat upp mig med nya skrubbhandsken jag köpte igår. Så nu är all solbränna försvunnen. Känner mig vit som mitt i vintern. Spolade bort ALL brunfärg och bevittnade hur den försvann i avloppet. Bara att börja om nu då kan man ju tycka. Ska ju vara 25 grader idag också. Men NEJ! Är dödligt less på att sitta och sola efter fem veckors semester med arslet placerat i samma solstol. Fy, vad jag är less nu. Ser fram emot att börja jobba för då får man då göra något i alla fall. 5 lediga dagar kvar. Kommer troligtvis att sitta i samma solstol som jag gjort hela sommaren men i skuggan nu då. Uttråkad, less, besviken på innehållslös semester med daglig tvätt i tvättmaskinen, tömmning och fyllning av diskmaskin och vad ska vi äta till middag...? BLÄÄÄÄÄ! Ångrar att jag tog 5 veckor. Hade räckt gott med 3.

Igår kväll vaknade viggo och fick ett hysteriskt anfall. Han var verkligen hysterisk! Efter många om och men så kom det fram att han ville ha tillbaka sitt rum som det var innan jag gjorde om därinne. Han räknade upp alla detaljerna som till och med vi glömt bort. Han skulle ha tillbaka ränderna på väggarna och klistermärkena på fönstret (nalle puh-stickers) och ingen tv i rummet.... ALLT kom han ihåg.

Känner att det börjar vara dags för utredning nr två... BLIR SÅ TRÖTT!

Blir väl att göra om hans rum idag då? Undrar hur jag ska få bort färgen på möblerna som jag målat?



RSS 2.0