Upprörda känslor

Wow... Klockan är fem på morgonen och jag är fortfarande pigg! Har bakat min morotskaka. Mums!! Blev inga havrekakor. HANN INTE! Jag tvärkikade in på min kompis Tessans blogg och hon var tydligen upprörd över någon debatt som pågår.


Var tvungen att se vad det handlade om. Hon hade länkat till "uppdrag granskning". Blev fast och såg hela inslaget som handlar om en 14-årig flicka som blivit våldtagen i sin skola. Hela samhället där hon bor misstror henne och sprider lögner. Istället hyllar de våldtäksmannen!


Hemsidor och grupper på facebook står på förövarens sida och pekar ut offret som lögnare och hora. De flesta tvivlare och upphovsmän till internetsidorna är VUXNA MÄNNISKOR i detta samhälle som heter Bjästa. Skola, kyrka och kommun har i stort sett bidragit till denna stämning då dom inte tagit ställning i frågan. Rektorn på skolan säger att dom "ville vara neutrala i frågan". Alltså låtsas som ingenting... fast ett BARN BLIVIT VÅLDTAGET inne på skolans toalett. Borde dom inte haft kris- och samtalsmöten eller nåt? Istället låter dom ALLA på skolan mobba och förtala den stackars flickan! Herregud alltså!


Ett år senare våldtar killen återigen en 17-årig flicka. OCH SAMMA VISA UTSPELAR SIG! Fast han erkänt, är dömd och dna-bevis finns, tror inte befolkningen i Bjästa att han kan vara skyldig för han "ser så bra ut" och "är så trevlig". BLIR SÅ VANSINNIGT ARG! Vad är det för inavlade människor som kommer från detta samhälle? Och vilka är de 1000-tals människor som gått med i dessa grupper på facebook?

Dessa personer borde ju hängas ut till allas beskådning. Och alla dessa borde få en tatuering inristad med budskapet "Jag är ett sadistiskt svin, ett kräk och en våldtäktsman"


För det är dom allihopa! Flickorna blir ju återigen våldtagna och kränkta, men denna gång av hela befolkningen! Troligtvis värre för dom än den första våldtäkten. Ni som inte sett eller läst om fallet. Kolla in det här!




Kommentarer
Postat av: MammaMarie

God morgon Kära Du! Det är en förfärlig historia som jag har skrivit ett inlägg om, men orkar inte finputsa den och publ.... nu känns det som för sent, då ju ALLA redan har den historien på sina läppar.



Jag "inavlade" kan man verkligen kalla dom, men jag befarar att fenomenet skulle ha kunnat uppstå i vilken ort som helst. När svenska män blir anklagade för våldtäkt utomlands, så kan de svenska mediemaskinen slå på stort mot kvinnorna och FÖR männen. "För svenska män kan väl inte BEÖVA våldta utlänningar - dom lägger sig väl frivilligt ner för våra vackra gossar!?" ungefär diskuterar man ett bra tag.



2010-03-26 @ 08:22:41
URL: http://mammamarie.se
Postat av: Tessan

Ja det hela är fruktansvärt och man fattar inte att det händer i Sverige som ska vara ett så upplyst land. Att det dessutom är vuxna människor som förstör livet för två unga flickor är ofattbart. Att skolan tillät demonstrationer för att få tillbaka våldtäktsmannen till skolan är knappast att hålla sej neutrala utan tvärtom precis som du skriver. Värst är att detta tyvärr händer allt för ofta. En ung flicka tog parti för offret som blev våldtagen på skolans toalett hon förtjänar en medalj.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0