Hemma igen

Puh... Äntligen hemma!

Det var kul i Piteå, men allra mest för barnen. Jag och Mikke är helt slutkörda!  Hela lördagen blev barnen roade med diverse aktiviteter. Nimby´s Värld var ju succé. Jättekul hade dom där. Lekarna avslutades där med en show för barnen där dom fick träffa självaste Nimby. Viggo var helt lyrisk. Han såg hela showen med stort intresse och följde till och med "sjörövar-Hasse" på skattjakt. Kul!

mamma och viggo på barnshow.
Viggo och mamma är helt hänförda av barnshowen

Alva har skoj med bollarna


Alva utanför Nimby´s värld



Efter ett par timmar där så trodde vi att vi skulle få lite lugn och ro. Men icket! Då ville dom gå till äventyrsbadet. Sagt och gjort. Kl 17 ramlade vi in på badet, plaskade en stund och åt en glass. Upp på hotellrummet igen strax efter 18. Då var det bara att skynda sig och göra sig snygg, för showen och middagen började kl 19.00. Inte ett lugnt ögonblick alltså.

Lagom till att maten skulle serveras blev barnen dödligt trötta och småsura... Men det kan man ju förstå efter en sån dag. Men det gick ändå förvånansvärt bra. Dom gillade showen dom med, fast det var fruktansvärt hög volym. Trots allt folk och hög volym så somnade dom efter ett tag i vagnen. Vi fick ju faktiskt med oss den och all annan packning utan problem. Hade ingen aning om att Audin var så rymlig!

Viggo håller för öronen under "Casinoshowen"



michael jacksonshow-superbra!


Är nöjd med helgen, fast jag skulle nog ha uppskattat showen och kvällen mer om jag varit där utan småbarn. Får bli en sån resa framöver. Behöver "bara" fixa barnvakt. Kanske min kära syster kommer upp från Malmö och sköter mina söta rara små barn nu till våren? :-)



Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Åååh vad kul att allt gick bra för er. Jag fattar inte hur ni kunde ta med er ungarna! Ni är ju helt otroliga. Tur du har en underbar make!



Jag önskar verkligen att jag kunnat vara barnvakt för er. Synd det är så långt. Men pröjsar du billetten så är jag där nästa dag. Lovar ;) !!! För det är ju där problemet ligger, liksom...

2010-03-07 @ 19:59:15
URL: http://mammamarie.se
Postat av: Erika

Ska genast börja spara pengar till barnvaktsbillett!!!

Men då får du sköta en hel vecka!

2010-03-08 @ 20:01:59
URL: http://tallsally.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0