Full rulle även denna dag...

När jag steg upp i morse kom jag på att jag skulle på kurs idag. Det kändes inte så himla kul! Bara att klä sig och skynda sig iväg. Anmälan var bindande så jag kunde liksom inte bara skita i det kände jag. Varje fredag mellan 9-12 ska jag vara på denna utbildning. Hela maj månad.

Men när jag väl kom dit så var det riktigt givande. Kursen heter STRETEGI och är en kurs för föräldrar till barn med adhd. Fick lära mig en massa nytt om adhd och add. 

Det var alldeles otroligt mycket folk på denna kurs. Och ändå var det många som inte fick plats sa dom. Det blir en till kurs till hösten för en lika stor grupp! Tror vi var 50-60 stycken. Hur många barn och ungdomar finns det i denna stad med denna diagnos, undrar man ju? Kände igen en massa folk. Gamla kurskamrater, folk från Boliden, en chef från brännan, en massa vänner till vänner. Ja, staden är ju liten så man känner ju faktiskt rätt många.

Ser faktiskt fram emot nästa fredag, trots att det kommer att bli jobbigt att sitta där direkt efter 10 timmars vaknatt. Lärde mig en massa!

Sen hem och iväg till lekpark med barnen. Det var faktiskt riktigt kul för en gångs skull. Nu kan dom ju göra allting själva! Behöver inte springa efter och lyfta i och ur, och stå bredvid och tro dom ska falla... HAR STORA BARN NU! Jipppppiiii! Sist vi var i denna lekpark så behövde dom hjälp med precis allt! Hatgrejen var cykelkarusellen. I timmar ville dom sitta på den och själv var man tvungen att springa runt runt med böjd rygg och snurra den förbaskade karusellen. För inte kunde dom cykla igång den inte. Men NU! Nu cyklade dom igång den och det gick undan ska ni veta :-) Så himla skönt!

Ikväll har det bakats och slagits in paket inför den lilla damens 3 årskalas imorgon. Hoppas dom vaknar tidigt så jag hinner vara med på presentöppningen. Jag ska ju NATURLIGTVIS fara och jobba. Direkt det vankas födelsedagar och kalas så har jag en schemalagd helg. Är det inte typiskt! Eftersom jag sen har fullt upp hela veckan med både möten och 40-årsbesiktning och jobbnätter så går det inte att ha kalaset under veckan heller. Måste alltså ha kalaset imorgon direkt jag kommer hem från jobbet....

Mina superduktiga stora lekparksbarn...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0