inte länge kvar nu....

Börjar faktiskt få lite resfeber! Mycket att tänka på nu. Har jag packat allt som jag möjligtvis kan komma att behöva??? Troligtvis inte. Kollade in vädret för Alanya 10 dagar framåt, och det var ju inget uppmuntrande alls :(

Det ska vara mulet och regna några dagar och övriga dagar så ligger temperaturen på runt 20 grader. Värdelöst ju. Egentligen så borde jag packa om resväskan. Har ju bara sommarkläder i den. Kan nog komma att behöva lite varmare kläder kan jag tänka mig.... Jeans och långärmat måste nog packas ned i alla fall. Suck!

Kan inte begripa varför jag inte bokade resan i slutet av maj istället. Hade ju varit mycket bättre. Har inhandlat solskydd med hög faktor, och det känns ju alldeles på tok... får nog köra utan så att jag åtminstone får LIIITE färg denna gråa regniga vecka i turkiet. Troligtvis enda veckan som är dålig i detta land denna årstid.... Ja, lite negativ känner jag mig. Vill ju svettas och ha gassande brännande sol alla sju dagarna!!!!! Men, men.... vi får väl göra annat än att ligga på stranden. Shoppa och turista lite grann kanske. Sånt som jag aldrig brukar göra... se annat än sandstrand och diskotek. Kan ju vara kul det med :-)

Längtar hur som helst alldeles otroligt mycket efter att klockan ska bli 20.15 på fredag!!!! Då lämnar vi detta gråmulna hurrviga väder, mot ett lite i alla fall varmare väder. Hoppas få slippa ha strumpor i skorna i alla fall :)

Och så hoppas jag att väderprognosen inte stämmer... dom har ju sällan rätt, eller hur?????Oj....

Vet inte riktigt vad som föll i mig som loggade in på denna trista blogg? Har som glömt bort att jag har den.

Har slitit ut mig fullständigt idag. Städat hallarna (stooort projekt!), skurat upp altanen och möblerat den, städat forden, krattat, renbäddat i Alvas rum, tvättat en massa kläder och sängkläder, huggit ved, eldat björkkvistar i massor, varit och handlat och lagat middag. Känner att jag är helt slut nu när maten lagt sig till rätta i magen. Önskar att jag hade ork att gå ut och stapla ved, nu när mikke kommit hem och byggt ett vedkast. Men jag får nog ge mig för idag känner jag. Får stapla imorgon :-) Min rygg har börjat protestera.

Reser till Turkiet om exakt en vecka. Lääängtar verkligen. Ska börja packa direkt jag får tag i en resväska. Äger ju tyvärr ingen så min kära mor ska komma med en på lördag. Längtar verkligenefter att bara få vara, att göra ingenting annat än fundera vilken drink jag ska ta nästa gång... Ska tillbringa MYCKET tid i solstolen! Vi har dessutom bokat så vi har all-inclusiv, så vi lär väl ligga i solstolen och trå mat hela dagarna. Allt jag "bantat" ner mig med LCHF kommer att komma tillbaka. Tycker ju om öl, särskillt i strålande solsken, och eftersom öl = flytande bröd, så kommer kilona att lägga sig som en stor valk runt midjan. Men äsch då... Det är det värt!

Önskar bara att det var NUUUUU som jag skulle resa. Hur ska man orka vänta en hel lång vecka???? *suck*.

Nåja, tiden kommer nog att gå fort. På lördag har vi kalas för lill-dotra som fyller FYRA år! Har köpt en massa bling-bling och glitter och glamor... längtar tills hon ska öppna alla sina paket :-)

Tänk att hon blir fyra år redan min lilltjompa. Inte klokt ju...RSS 2.0