7 veckor!

Tänk vad tiden går fort. Idag blir kattungarna hela sju veckor gamla. Lydia har tack och lov slutat bära dom upp och ner för trappen och gömma dom för allt och alla. Nu tar dom sig själva överallt och dom lever rullan hela dagarna. Fast fortfarande är dom små och jag oroar mig ständigt för att dammsuga upp nån av dom eller möjligtvis mosa sönder nån av dom när jag sätter mig i soffan. Dubbelkollar alltid tvättmaskinen innan jag sätter igång den. Det vill säga: Jag snurrar trumman ett varv och tittar noga, sen stoppar jag in kläderna, kollar noga varje klädesplagg innan jag stoppar in dom. När jag sen med möda fyllt tvättmaskinen  måste jag tömma den igen och göra om proceduren igen.... Dubbelkoll! Nojig, jag vet! Men skräcken med tvättmaskinen sitter fortfarande i.

Så här stora har de rumsrena rackarna blivit nu :-)






Kommentarer
Postat av: Linda

Men så söta små lurvbollar!! ;)

2011-05-03 @ 10:31:58
URL: http://nellylindgren.blogg.se/
Postat av: Helena

Oj,oj, farligt! Man blir ju så kattunge-sugen när man ser såna här foton.

Låter som du börjar ha krångliga ritualer när du tvättar, men jag förstår paniken när du trodde det var en kisse i maskinen och den inte gick tväröppna...

Men dammsugaren kan de väl inte åka in i längre väl?

2011-05-03 @ 19:03:05
URL: http://helenabystedt.webblogg.se/
Postat av: Erika

Nej, dom börjar nog vara för stora för dammsugaren, men man vet ju aldrig...? Tvättningen börjar vara riktigt besvärlig! Men det är värt att dubbelkolla. Blir lugnast så :-)

2011-05-03 @ 23:18:41
URL: http://tallsally.blogg.se/
Postat av: MammaMarie

ÅÅååå så gudomligt bedårande! Till och med en som hårdnackat vägrar ha katt blir sååå sugen, du anar inte... men jag vet ju att de växer upp och blir odrägliga tillslut.

2011-05-04 @ 18:34:00
URL: http://mammamaries.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0