Vattkoppor...?

Min ostkroksångest sitter fortfarande i. Eller ska kanske kalla det för bikiniångest istället? Samma sak! Har inhandlat en hel massa frukt inför denna jobbnatt. Bläää! Tycker inte ens om frukt ju! Får väl leva på vatten allena!

Hungerstrejka kanske man skulle göra? Har ju gjort det en gång förr. Då levde vi på bara örtte. Kommer inte ihåg hur länge vi strejkade den gången, men däremot så kommer jag ihåg hur himla smal jag var när det var över! Herregud alltså! Magen gick inåt! Visserligen så vägde jag redan före hungerstrejken 20 kilo mindre än vad jag gör nu, så det är ju inte så konstigt att jag såg ut som ett vandrande uttropstecken. PRECIIIS så vill jag se ut nu ;-)

Måste ändra min livsföring totalt, för detta jojobantande funkar ju inte. Blir snarare värre! Blir tokig! Orkar inte följa någon diet heller... det är ju verkligen skittråkigt! Äta som vanligt, men välja bort det onyttiga godis/chipset som följer med hem när man handlar. Det är nog det enda som fungerar i längden. Även om det tar flera månader att gå ner nåt kilo så är det nog det enda hållbara... Tååålamod! Måste alltså bygga upp ett TÅLAMOD! Hur ska det gå till?

Jaja.. får väl tugga i mig några vindruvor och päron i natt så får vi se hur det går?

Har två sjuka barn hemma. Viggo har 39.0 graders feber och är riktigt hängig. Alva hon har troligtvis vattkoppor. Trodde det var bett från snöloppor, men nu tror vi mera på kopporna. Det är inte så mycket prickar, kanske 10 totalt utspritt över hela kroppen. SKULLE kunna vara snöloppor också... I övrigt så är hon inte sjuk. Inte ett dugg faktiskt! Men Jamal och Jocke hade också väldigt sparsamt med prickar. 3-5 stycken var, så mina barn verkar ju komma lindrigt undan. Jag hoppas det är vattkoppor. Skönt när den barnsjukdomen är överstökad!

Hoppas Viggos feber går över snart i alla fall, för han slutar ju äta i samma ögonblick han blir det minsta sjuk. Jobbigt när det blir långvarigt! Har kollat efter prickar, men han har då inga ännu i alla fall...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0