Hjälp...

"Hjälp!"

Vi har en mamma som måste ha en skruv lös. Fast vi fått ett så fint rum ordnat åt oss så vill vår mamma hela tiden flytta oss till något annat ställe. Igår flyttades vi upp till övervåningen under en soffa och denna morgon tyckte hon vi skulle bo under soffan i vardagsrummet. Vår matte har gjort så fint i tvättstugan och ordnat mysig sovplats, liten kattlåda dit vi kan gå och göra våra behov, små låga matskålar så vi kan dricka vatten och provsmaka riktig mat. Hon är verkligen en toppenmatte! Hur ska vi göra med vår schizofrena mamma som inte tycker någon boplats duger till oss? Hon fattar inte heller att vi blivit för stora och tunga för att lyftas omkring. Ibland bär hon oss inte alls som man ska. En av oss fick en lång förflyttning genom att hon bet fast i strupen istället för i nackskinnet. Herregud! ska vi verkligen ha det såhär???"

                                                                                                                                  "Tre små kattungar"


Håller helt seriöst på att bli tokig på Lydia. Hon flyttar kattungarna hela tiden. Den ena katten har börjat äta riktig mat redan vilket innebär att hon inte kommer att ta hand om skiten från den katten... Vill inte så gärna ha kattskit/piss överallt! Sen så vill jag ju gärna veta var dom är. Risken är ju stor att man trampar ihjäl nån eller kanske dammsugar upp nån stackars liten unge... Dom är ju så små så dom inte syns. I samma storlek som dammråttorna som vandrar omkring i huset.

Vill ju inte så gärna låsa in dom för Lydia vill ju fara in och ut. Men nu funderar jag faktiskt på att låta henne vara inlåst i rummet med kattungarna hela dagen. Risken blir väl kanske ännu större att hon vill fly med dom så fort dörren öppnas....?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0