Härlig dag

Vilken härlig dag! Soligt och varmt och härligt... Har haft äldsta sonen på besök idag tillsammans med lille Kevin. Jamal har tvättat sin nya pärla. Har väntat honom hela veckan... Han köpte ju bilen förra lördagen, fattar inte att han hållit sig så länge med att tvätta och putsa sin nya skatt ;-) Skämt åsido... bilen är jättefin och nog är jag lite avundsjuk.

Har bestämt mig för att jag ska tvätta Audin imorgon! Kommer nog att bli lika fin... eller not. Grejen är att den inte är tvättad sen förra sommaren. Håller nog på att vara dags snart...? Om jag får riktigt mycket energi så kanske jag tvättar forden också..

Sååå himla härligt att vara ledig en helg. Helt ledig! Känns som att det var väldigt länge sen.. Har jobbat en hel massa helger på raken och dessutom haft en massa inbokade event. Barnvakt/kräftskiva... Nu njuter jag bara av min ledighet. Ids inte ens bry mig om min bantning :-) Näää.. jag håller mig borta från mackorna bara så löser det sig säkert så småningom. Hostan har blivit mycket bättre också. SUPER!

Mikke har installerat nya lampor inne på toan. De inbyggda spottisarna vi hade ovanför spegeln var helt slut! Så har det varit i ett helt år.. minst! Det var som ett lotteri varje gång man tände lamporna, ibland lyste ingen, ibland en och nu slutligen INGEN! Nu lyser det minsann... Hade ingen aning om att jag såg ut på detta vis. Är ju helt otroligt fenomenalt vacker och ungdomlig... Helt seriöst! Skuggorna som blev av mörkret tidigare var inte att leka med... Nä, jag skojar bara. Nu ser man ju istället allt mycket tydligare. Men jag ska inte gnälla... Tack Mikke, är supernöjd med belysningen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0