Sol och bråkiga barn



Vilket underbart väder det är idag. Har en massa att göra med måste ändå sätta mig i solstolen då och då. Det gör ju inte direkt att man får mera ork. Är något överhettad! Tog en promenad till konsum med barnen direkt det öppnade. Var TVUNGEN att gå, för ungarna skulle bestämt åka vagn och inte bil! Så det så! Varmt och svettigt var det, men ganska mysigt på hemvägen för då stannade vi halvvägs och åt nyinköpta jordgubbar. Mums!

Sen in och vispa ihop maräng och göra tårta.. spola upp badvatten till ungarna ute på altanen... sola.. städa lilltoan..vispa ihop resten till dajmtårtan och in i frysen. Klart! Sola.. laga mat till barnen.. jordgubbar igen. Skura altanen med överblivet badvatten :-) Undrar hur det blir för det var VÄLDIGT MYCKET solskyddskräm i vattnet. Alva och Viggo fick tag i flaskan när jag sprang in och gjorde annat. Dom "tvålade" in sig och varandra rejält med solskydd. Säkert jättebra för träet :-) Rent blev det i alla fall. Just nu är ungarna inte på sitt bästa humör. Hoppas Alva somnar en stund för hon är riktigt trött. Jobbigt att vara ute i värmen hela dagen. Det tar nog på krafterna att vara en arg liten flicka hela tiden också.

Hela vägen från konsum så bråkade dom och nöp varandra i vagnen. När vi kom hem fortsatte dom bråka om än det ena än det andra. Finns alltid något att bråka om. När vi kom hem så började Alva skrika om att hon ville åka med bilen till konsum istället för vagnen! NÄR VI JUST KOMMIT FRÅN KONSUM OCH HON FICK SOM HON VILLE MED ATT ÅKA VAGN DIT!!!! Hon satt ute på gården och var rejält arg i säkert 20 minuter för att hon inte fick åka bil till konsum. Inte alls stressande... Det värsta är att hon har världens jobbigaste skrikigaste röst! Går inte att ignorera henne. Det är därför hon är så bortskämd. Tror hon blir helt chockad om hon inte får som hon vill den lilla prinsessan. Måste börja sätta hårt mot hårt, innan hon blir alltför bortskämd! Måste helt enkelt lära mig stå ut med hennes gnäll och skäll...

Måste ju påpeka att hon är också världens roligaste sötaste goaste kramigaste lilla tjej också. 80% av tiden i alla fall! Skriver nog mest om de 20 % när hon inte är så rolig att ha att göra med. Känner igen mig själv i henne :-)
Fast mitt eget humör är nog mera 70-30. Stackars min familj....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0