Någon som känner sig sugen på att måla?

Har en massa omålat virke som bara väntar på en pigg målarhand! Helt gratis nöje för den som känner sig sugen... Erkänn att det känns lockande att sitta hukad och måla över, under och på, små smala staketbrädor? Annars finns alternativet att stå på en ranglig pall och måla fönster. Eller för den riktigt uttråkade finns ett inomhus-jobb. Måla MELLAN fönsterna. skitkul. Först ska det målartvättas, sen tejpas runt rutan, grundmålas och sen på med två-tre varv med vitfärgen. Om någon har tråkigt en dag så är det bara att komma förbi och grabba tag i en pensel. Har öppet hus.. 
 
Totalt mörbultad och ont i hela kroppen! Är så vansinnigt less på att måla nu. Känner mig stressad också över att inget blir klart nån gång. Ångrar bittert att vi inte målade klart staketet innan vi skruvade upp det. Inte kul att pilla med en pensel RUNT varje liten bräda! Helt galen arbetsställning också!

Har i alla fall TACK OCH LOV, kittat det sista fönstret nu idag.... väntan på att det ska torka... 5 långa dagar... blir ju ALDRIIIG färdigt! Börjar längta till nästa lördag då jag börjar jobba igen. Ska bli skönt att vila upp sin överarbetade kropp. Det är jobbigt att ha semester!

Ska ut och måla några brädor nu... mikke löste av mig en stund, men nu gav han upp. Bara att he sig ut nu då.. suck! Blääää.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Använt ett kitt som är övermålningsbart efter ca 30 min, nu när vi fixade om altan o balkongdörrar. Men då måste allt det gamla kittet helt bort för det är inte linoljebaserat...vilket i sig tog sin tid. Har målat karmar och limmat isoleringslister i 16 fönster och tre dörrar. Jag kommer med andra ord inte att dyka upp hos dig med pensel i handen...sorry.

2010-07-31 @ 13:37:05
Postat av: Erika

Helena?

30 minuter??? Va? Varför har inte jag använt sånt kitt??? #@%¤&"!Hade ingen aning om att det fanns sånt snabbkitt. Grannarna håller också på och kittar.. frun ringde gråtandes till sin man och sa att det inte går. Hon ringde en målare och lämnade in fönsterna:-) Målaren sa då att det går att måla om 24 timmar! Finns tydligen en massa olika kitt. Jag valde nog det sämsta då med tanke på torktiden...

Men är du riktigt säker på att du inte vill komma och måla? Är ju jättekul ju... NOT!

VARFÖR SYSSLAR VI MED SÅNT HÄR NÄR VI HAR SEMESTER??? Det är ju nu vi ska njuta av att göra ingenting....

2010-07-31 @ 22:41:27
URL: http://tallsally.blogg.se/
Postat av: Helena

Jo ett suveränt kitt(torktidsmässigt),men skitdyrt och kletigt. SEMESTER = göra och tänka i andra banor än på jobbet. Det har man ju gjort faktiskt...

2010-08-01 @ 14:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0