spirometri

Ska strax iväg och göra en lungfunktionsundersökning. Känns lite gruvsamt, för tänk om jag har värdelösa lungor? Har rökt i 25 år. TJUGOFEM ÅR!!!!!!!!!

Det låter ju inte klokt! Så sjukt! Varför kastar jag pengar på dessa giftpinnar var eviga dag? Vill jag sluta då? Nääää... det är ju jobbigt och ansträngande och jag gör ju sällan nåt ansträngande om det inte är KUL! I och för sig så vore det ju kul att se de sparade pengarna växa ifall man skulle sluta, men det växer alldeles för långsamt. Vill i så fall ha 10 000 direkt! Tålamod är ju inte min grej liksom. Kanske skulle spara pengarna i en stor glasburk så jag verkligen SER att pengarna växer?

Ja, börjar lungorna vara dåliga så är det nog en bra idé. Eller kanske en ännu bättre idé om dom fortfarande är bra? För varför ska man vänta tills det är kört?

Hmm.. tål att tänkas på. Kanske är dags att fimpa för gott nu när jag fyllt 40. Ska helt seriöst tänka igenom saken. Orkar jag med den jobbiga tiden? Kanske inte blir så tokjobbigt om jag snusar istället? Det är ju inte heller bra, men lungorna tar då inte stryk av snuset i alla fall...

Gjorde en spirometri och lungröntgen för ca 10-15 år sen och då var lungorna perfekta! Visade inte minsta spår av tjära och kolmonooxidförstörelse. Så då kunde jag ju lugnt fortsätta mitt rökande... Ska bli spännande att höra vad resultatet blir nu. Skulle kanske behöva en röntgen också?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0