....♪♫♪ God morgon ♪♫♪...

Långfredag... känns ju helt okej när solen skiner och termometern visar 10 grader i denna arla morgonstund. Ja, så tidigt det kanske inte är, men ändå...

Ikväll åker nog glada påsen fram tillsammans med grillen! Sååå härligt! Hoppas verkligen att vädret inte vänder. Har köttet i marinad i kylen och till och med en tårtbotten i skafferiet ifall jag skulle vilja slå på stort :-)

Längtar verkligen till semestern nu! Tänk att vara ledig i hela 5 veckor. Inte klokt ju... Måste bara hitta en lösning till Viggos åksjuka. Inte kul om man måste sitta hemma hela långa sommaren för att Viggo inte kan åka bil längre än till konsum. En tur till stan resulterar i en mycket sjuk gosse. Det är verkligen synd om honom. Tyvärr finns det ingen medicin man kan ge till så små barn. Det finns bara det där graviditetsarmbandet, men det tror vi inte på. Men det är ju så klart värt att prova. Börjar längta till stugan i Bastusel. Blev inget besök där förra året p g a Viggos åkjuka.

Nu ska vi eventuellt planera ihop en kusinträff i Adak eller Bastusel och då MÅÅÅÅSTE vi ju kunna åka. Har en massa kusiner jag inte träffat på länge. Hoppas kusin Tony tar tag i saken. Det var han som tog initiativet på facebook och Bert-Erik var då inte sen att hänga på. Skulle va kul om det blev av.

Så, nu har jag ätit upp min frukost. Sitter och bloggar mellan tuggorna. Nåt måste man ju göra när man äter frukost. Ingen Norra idag... Fil, med linfrön och vetekli. Visst lät det gott? Hmm.. Inte har då jag några problem med parasiter i vattnet inte. Skulle gärna svälja ett par av dom så jag slipper linfröna ;-)

Ha en bra dag alla kära läsare! Nu ska jag strax ut och sätta mig i solen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0