Storhandlat...?

Har gått på stan idag... *suck*. Hur kunde jag längta så mycket efter det??? Började med H&M. Provade en massa fina festblåsor. Tyckte nog att de flesta var riktigt snygga... Hängde undan en till imorgon. Fortsatte på ALLA andra affärer. Har provat kläder i sinne! Och letat skor! Tydligen är det slut skor i Skellefteå??? Finns INGET jag vill ha. Annars brukar man ju åtminstonde hitta ETT par snygga, som bara finns i storlek 37 eller nåt sånt, men inte ens det fanns!

När jag gick omkring i alla affärer på jakt efter klänningar så tänkte jag på den jag lagt undan... Var den verkligen snygg??? Nääää... den vill jag nog inte ha. Så paniken börjar ju naturligtvis sprida sig i kroppen efter två timmar på stan. Bara fara och parkera om bilen. P-passet räcker ju bara två timmar. Bytte till en annan parkering och stod där i TVÅ timmar till!!! Har alltså varit på stan i FYRA timmar! O herre gud! Hittade ett par strumpbyxor som jag köpte till den tänkta klänningen som jag fortfarande inte hittat. Köpte en julklapp till en av sönerna samt kollade in vinterjackor till Jocke...

4 timmars strosande på stan resulterade alltså i ett par strumpbyxor och en julklapp!

Hittade en klänning på BERLINS (heter det så). Dyr som bara den, 900 kr! I min panik så var jag villig att betala det för en klänning jag ska ha EN gång. Gick omkring med den länge inne på affären. Den var verkligen cool. Men det är egentligen bara en enkel trikåklänning och det tycker jag inte är värt 900 kr så den hamnade på sin plats i affären igen.

Suck.

Vad ska jag nu göra? VILL ju verkligen ha en klänning! Måste nog fara på stan igen då? Men vart då? Har ju varit på alla ställen. Ok, kanske några udda affärer kvar att undersöka... men FY SÅ JOBBIGT! Av med jacka, mössa, tröja och kofta 100 gånger igen. Känns inte lockande alls.... Tur jag hade mössan ändå, för man är inte fin i håret när man provat ett antal klänningar i olika material. Statiskt och djävligt.

Jag var sååå lycklig när jag kom till stan, men väldigt besviken när jag for därifrån!

Kommentarer
Postat av: Helena

Usch, känner igen det där...paniken att inte hitta nåt, värmen, speglarna. Hoppas du hittar nåt innan lördag. Fast det känns nog bra med nåt ur garderoben + några glas vin = ready to party!

2010-11-24 @ 20:23:51
URL: http://helenabystedt.webblogg.se/
Postat av: Erika

Ja, speglarna är hemska. Särskillt när man provat ett antal plagg och håret är risigt och sminket börjar försvinna av värmen av de hemska lamporna. Då är man ju skitful! Då passar ju inte NÅT! Kommer säkert att bli nåt från garderoben i slutändan... suck! Men jag har ju nya strumpbyxor i alla fall :-) Alltid nåt...

2010-11-24 @ 20:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0