Jippiii!

Alva har ätit idag. Blir så glad :-) Tillbaka till det normala nu då förhoppningsvis! Nöjd och glad tjej idag.


Har hunnit med att måla ett varv på dörren nu ikväll, så nu är det snart färdigt!!!! Fy så less jag är. Har bara ett varv kvar på ena sidan.. Såå himla ointressant det måste vara att läsa om alla mina penseldrag :-) 

Var ute med ungarna efter middagen. Härligt soligt väder. Alva skulle ju gunga förstås. Hann ändå med lite krattning och skottning av kvarvarande snöhögar mellan varven. Längtar såå efter sommaren! Vill verkligen få till det på gården. Ser ju inte klokt ut efter bergvärme-borrningen. Lerigt och stenigt och stora traktorspår! Dessutom så körde vi ju hit en friggebod i höstas, som vi placerade på baksidan av huset = ännu mera traktorspår!

Men det ordnar sig säkert. Vi får väl köra hit lite jord och jämna till det värsta. Mycket arbete nu i vår alltså, men så är det väl att ha hus. Det tar liksom aldrig slut. Blir bara mer och mer hela tiden... undrar om vi kommer att hinna med allt som ska fixas innan det blir vinter igen? Altanbygge, få bort all mossa på taket, fixa takfönstret som läcker, måla färdigt huset ( har kvar en gavel, blää!), för att inte tala om hela trädgården som måste fixas till. Kommer att ha semestern full av jobb..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0