Ja dessa barn :-)

Hur smarta var vi som placerade studsmattan precis utanför köksfönstret??? Halv sju skulle ungarna ut och hoppa! Dom har tjatat hela morgonen om att gå ut. Står i köksfönstret och tindrar med ögonen :-) Inte vill då jag gå ut och leka vid denna tiden på morgonen... Bara 2 grader varmt ute dessutom. NÄÄ.. nog får dom vänta till åtminstone klockan nio!

Har kommit på ett knep för att få dom att bli glada och lyckliga och glömma bort det dom tjatar om... Ta av dom alla kläder och låt dom springa omkring alldeles nakna!  Konstigt, men det är verkligen lycka att vara nakenfis tycker dom. Hoppar och studsar som kalvar på grönbete :-) Hur söta som helst! Dessutom så bråkar dom aldrig med varandra heller när dom är nakna. Undrar hur det kommer sig? Strunt samma.. även mamma blir lycklig av två glada små nakenfisar. För Viggo är det ju verkligen dags att sluta med blöja. Just nu är det bara min lathet som gör att han fortfarande har blöja, för han är verkligen mogen att sluta. Så jobbigt när man ska gå ut bara.. inte kul att springa in hela tiden och gå på toa. Av med alla galonlager.. Nä.. måste skärpa mig! Klart han ska bli en storkille nu!

Dags att göra en gröt till de små nakenfisarna nu, samt göra en översyn i alla rum dom varit i för att hitta eventuella kisspölar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0