Fyndat idag, både här och där...

Sitter och laddar för nattjobb. Det är tydligen bara just innan jag ska iväg och jobba som jag har tid att sätta mig ner och blogga...

Idag har jag och Alva varit och fyndat på Jysk som har rejäl lagerrensning och massor med rea. Bästa ordet i hela världen.. REA...! Köpte en massa nya handdukar till toan (ej på rea förstås) och 6 stora korgar. Två gröna till hallen, skulle förstås ha köpt tre för det blir ju snyggare, tre turkosa till toan och EN lila...? Varför? Vet inte vart jag ska ha den, men någonstans kommer den säkert att passa så småningom. Kanske ska ställa nån blomma i den och ha den på altanen. Jättebilliga var dom i alla fall. Bara 25 kronor/styck. Köpte även 5 meter tyg i velour. ROSA! Har köpt flera andra färger förut (röd och svart i alla fall). Dom passar perfekt att ha som duk när det är festligheter. 5 meter räcker också till båda borden som behövs när vi blir många. 35 kronor! FYND!!!

Har också hunnit med några timmars sömn mitt på dagen, så jag hoppas det ska gå bra att jobba i natt. Har även hunnit med att städa storgossens rum. HALLELUJA! Det var på tiden kan jag ju tala om :-) Vi gjorde några fynd även där. Hittade bl a kepsen som varit borta i en evighet... gjorde även några inte så angenäma fynd. TROR att det ena var en halväten hamburgare...? Är inte helt säker, då den skrumpnat ihop med ett lager damm på sig :-) Men det är sånt man kan hitta under en säng tydligen, tillsammans med alla sockar som saknat en maka. Har länge trott att dom försvunnit i tvättmaskinen, men tydligen så är det under tonårssängar dom håller till.

Känner mig rätt nöjd med alla fynd som är gjorda idag. Har till och med fixat och piffat lite inne på toan, i min glädje över de nya korgarna och handdukarna.

Imorgon tror jag det blir att fara en sväng på 4H-gården som har nåt jippo. 20-årsjubileum med ponnyridning och loppis och en massa annat som kan vara skoj för de små. Slutar ju visserligen klockan 9 imorgon bitti, men behöver nog inte sova längre än till tolv. Det är ju inte så att jag ska ut och jobba en till natt... Brukar bli en tidig lördagkväll istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0