Jobbhelg

Skönt att äntligen ha fått sova ut en natt! Vaknar pigg och utsövd klockan 5.30. Låter ju inte klokt att stiga upp den tiden en lördagmorgon, men tydligen så kan jag ALDRIG sova längre än så. Börjar bli en riktig pensionär!

Blir en lugn förmiddag hemma innan det är dags att fara på jobbet igen. Jobbar ju heeeela långa helgen. Hoppas vädret är mindre blåsigt idag, så man kan vara ute en stund.

Igår sov jag bara två timmar efter andra jobbnatten. Alldeles för lite. Sen blev det bullbak och pajbak. Gjorde en ananaspaj som är sååå supergod. Efter middagen kom "tant Åsa" och Ragnar på besök. Det är så kul att höra Viggo tilltala henne som tantÅsa.... Nu heter hon så för evigt :-)

Ragnar han har minsann blivit en riktig storkille. En stadig bit på 5 månader som inte står stilla en sekund. Han hoppar och studsar och är glad hela tiden. Verkligen söt och go!

Hmmm.. verkar inte bli en så lugn förmiddag som jag hoppades på. Alva och Viggo har REDAN börjat strida om tv-program. Viggo vill se blixten mcqueen och Alva vill se tv. Det brukar bli en konflikt som inte går att lösa eftersom båda är 3-års tjuriga! Brukar sluta med att nån boxar till den andre...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0