Det går åt rätt håll :-)

Sitter och dricker en kopp kaffe med MYCKET grädde i. Har kommit på att det är bästa och enklaste sättet att få i sig fett :-) Har vansinnigt svårt att till och med äta en ostskiva utan bröd. Men har faktiskt tryckt i mig några såna ändå. 

                                                   


Tonfisk, avocado och tomat med olivolja över till lunch. Två kokta ägg och en ost/skinkrulle till frukost. Till middag blev det lax i ugnen med grädde, vb-ost och cremefraish och till det kokt blomkål och broccoli. Inte så tokigt. Åt också lite av fyllningen på mikkes pizza. Fetare än så kan man ju inte äta :-) Liiiite oförskämt att äta pizza när inte jag kan äta det, tycker jag allt. Men jag är faktiskt inte sugen alls på nåt sånt. Är himla imponerad av att allt sötsug är som bortblåst. 

Var tvungen att väga och mäta mig. Tänkte att det är nog på väg åt fel håll, så mycket som jag trycker i mig. Resultat efter två hela dagar: Minus 0,9kg, Minus en cm runt midja, och minus en cm runt rumpan :-)

Känner mig ganska nöjd faktiskt! Men det har tagit på krafterna. Det tog två dagar för mig att städa färdigt på stortoan. Måste gå och lägga mig i soffan och pusta ut efter att ha hängt tvätt! Har ju inte blivit mycket gjort här hemma kan jag ju säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0