Fördjävligt är det!

Kommer just från ett möte med skola och bup. Inser ju att personalen på Balders IV-program är världens bästa! Så himla gulliga människor. För att inte tala om rektorn :)

Vi har en plan nu i alla fall. Jocke ska göra de nationella proven i matte och engelska och sen blir det arbetsmarknadstorget för honom. (tror det hette så?) Det blir nog bra. Käraste Evy från bup som var med hade tyvärr tråkiga nyheter. Det blir ingen utredning vecka sju som hon "lovat". Blir så vansinnigt besviken. Hon hade ingen aning om när det skulle bli. Hon berättade att hon just meddelat en annan familj som var lovad utredning till våren att dom istället får komma tidigast till hösten. ÄR DET INTE FÖRDJÄVLIGT? Med min uträkning så innebär det ju då att dom ligger ungefär ett halvår efter...? Så det lär väl bli både vår och höst innan vi får en tid då?

Jag vet inte jag.... vad ska man göra? Ger det nåt över huvud taget att hålla på med detta? Har nu  kämpat på sen han gick i FEMMAN! Mer eller mindre intensivt i fyra och ett halvt år! Tänk om vi hade levt i en värld där det fanns hjälp att få i rimlig tid. Undrar hur det skulle kännas att leva i en sån värld? 

Man kanske borde boka in en utredning redan i spädbarnsåldern, utifall att det blir aktuellt  i skolåldern? Man kan ju alltid avboka i fall det inte skulle behövas. Hmmm.. kanske ska överväga det med Viggo och Alva. Det är ju trots allt bara två åt tills Viggo börjar förskolan. Vem fan orkar vänta i fem år på en utredning, när man väl bestämt sig för att göra en?????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0