♥ ♥ ♥ sötast ♥

Sötaste barnet ♥



















-------------------------------------------------------------------------------------------------

Var ju tvungen att leta upp några gamla bebisbilder på Jamal och jämföra :-)







Nog ser man likheten... eller är det bara jag som gör det?
Å, vad jag älskar bebisar ♥


Kommentarer
Postat av: Helena

Jättefin! Otroligt lika, ser ju nästan ut som det är samma barn. men sånt kan förändras bara på nån vecka och så är han plötsligt lik mor sin. Alltid lika kul att jämföra, se likheter, se förändringar, tur du har dem så nära =)

2011-02-19 @ 09:44:00
URL: http://helenabystedt.webblogg.se/
Postat av: Erika

Jo, det hinner ju ändras flera gånger bara under första året. Tycker ju inte att jamal är sig lik från det han var bebis... DIN Gustav är sig däremot precis lik från bb-fotot. Helt otroligt! Ingen tvekan om att det är samma barn, nyfödd - 18åring.



Kevin var ju sååå lik Jamal och jocke när han var nyfödd, och idag tycker jag han liknar sin mor mest :-) Det är underligt att det kan ändra sig så mycket.

2011-02-19 @ 11:22:22
Postat av: MammaMarie

Naaaw så söttt!!! Vilken tur du har som får känna bebislukt överallt! Men det duger inte att som farmor sitta och ha en poppig frisyr och popsnöre runt halsen sådär - du måste börja leva upp till din titel: stram knut i nacken, Erika, stram knut har jag sagt - och grå hårfärg finns säkert att köpa :)!

2011-02-19 @ 14:34:58
URL: http://mammamaries.wordpress.com
Postat av: Erika

Poppig! Haha...

Kan ju säga att urvalet av bilder var begränsat, eftersom jag syntes på många av dom. Popsnöret är ju för att dölja den hemska farmorhalsen, men den lyckades minsann trilla ut på massor av bilder, sen så var det mina armar som ville vara med överallt. Till och med UNDERARMARNA är farmorslappa! Skulle behöva dra åt min HUD i en stram knut!



Ingen som tvivlar på att jag är farmor längre kan jag ju säga. Däremot blir folk överraskade över att höra att jag är småbarnsmor. Min tid är över..... Kanske skulle överväga plisserad kjol och knytblus?

2011-02-19 @ 15:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0