Vilken bra dag :-)

Hann precis bara vakna efter min jobbnatt så kom barn och barnbarn och hälsade på. Hade marinerat kött till grillning så det blev årets första grillmiddag också! Klämde in middagen mitt i värsta hockeymatchen... Helt underbart att stå ute och grilla med en kall öl i handen. Snacka om att befinna sig i sin "egen ruta". Det är nåt med elden... helt underbart! 


Det är verkligen kul när Kevin kommer hit för han och Alva leker så himla bra ihop. Så kul att se när dom leker och skrattar. Dessutom så ville han sova över här sa han. Det måste han ju absolut få göra snart. Måste planera in någon helg då han får komma hit och mysa med oss...  

Viggo han hade kul med nya flickvännen från grannhuset. Dom har gift sig idag! Fast egentligen så är hon ju redan gift med Edvin som bor bredvid oss. Men det gör inget tycker hon, det går bra att vara gift med två pojkar :-) Svårt att vara så populär. Det bor MÅNGA pojkar på gatan och bara två flickor. 

Så kul när alla grannbarnen börjar tina fram. Har knappt sett till någon sen i höstas och nu är dom ute allihopa. Tycker verkligen om att ha mycket barn i huset. Längtar till sommaren då dörren står öppen hela dagarna och det bara är att springa in och ut som man vill. Fortfarande ska det ju på en massa galonisar och stövlar och sånt. Jobbigt värre. Men jag måste ju medge att det var lite jobbigt när ALLA var här inne och kattungarna låg lite risigt till. Alla skulle lyfta och hålla i och dom pep förtvivlat... Måste nog stänga in dom någonstans nästa gång huset fylls med barn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0