Vilken tortyr

Har varit på handledarutbildning på körskolan med Jocke. Kommer nog aldrig att komma över denna fruktansvärda upplevelse! Och än mindre Jocke!

Vi var 28 personer inträngda i ett rum som var lika stort som vårat kök. Stolar tätt placerade utan utrymme att sträcka ut benen det minsta. I TRE TIMMAR satt vi där och plågades! Jag plågades nåt vansinnigt och då kanske ni kan tänka er stackars Joakim? Han orkade lyssna aktivt i ca 35 minuter. Sen var det en enda lång plåga. Trodde faktiskt ett tag att han skulle dö. Han viskade till mig att "detta är tortyyyyr!" "jag står inte ut!". Höll ju med honom men försökte peppa honom. Tittade på klockan och insåg att tiden stod stilla. Hur mycket hon än pratade och visade oss bilder så stod tiden faktiskt helt stilla, precis som luften i detta mardrömsrum. Vi tittade förtvivlat på klockan båda två men hela tiden var det flera timmar kvar!

Vi satt i ett mörkt rum med fördragna gardiner och tittade på power point bilder. Sen var det två urtråkiga filmer att plåga sig igenom också. Så meningslöst! Det var ju inte så att det var nåt nytt. Allt det där kan man ju redan! Att Jocke ändå klarade alla tre timmarna är ju ett under. Det var hemskt att se honom plågas de sista två timmarna. Är helt säker att han inte hade klarat en kvart till. Då hade han nog lagt sig ner under stolarna och självdött. Men nu är det då gjort. En stor eloge till honom. Bara att börja övningsköra! 

Han sa när vi kom ut därifrån att det var det värsta han varit med om. Han skulle ha föredragit en grov misshandel framför att sitta där :-) Han ville verkligen dö.... Oj oj oj, fatta då så krävande skolan varit för honom.

Fast å andra sidan så är jag benägen att hålla med honom. Hade också föredragit en och annan smäll framför denna sittning. Lätt misshandel i alla fall... väldigt lätt. Kanske en stukning av foten eller nåt? Ja...hade lätt föredragit en stukning med kryckor som följd! Så jobbigt var det faktiskt :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0