Ledig

Ledig idag... Känns skönt men vad ska man då hitta på? Vill ju gööööra nåt! Var duktig och klippte gräsmattan igår. Kanske ska fortsätta med lite trädgårdsarbete. Finns ju en hel del att göra så här på hösten.

Tråkigt arbete visserligen då det inte handlar om att skapa utan mera om att rasera och plocka bort sommaren. Men det måste ju göras. Trist när allt är kvar när våren kommer. Gruvar mig för krattningen som väl inte är alltför långt borta i tiden. Vi har MASSOR med löv!!!! Fast vi tagit bort ett tjugotal björkar och aspar så blir hela gården fylld av dessa gräsliga hemska löv. Helt okej att kratta, men sen ska man ju TA HAND OM LÖVHÖGARNA också. Inte kul alls. Fylla sopsäckar med löv och köra dessa till tippen... Måste bygga nån sorts kompost tror jag. Skulle bli så mycket enklare då.

Nåja. Krattning hör då inte till dagens sysslor, Tack och lov! Solen skiner så vi får väl försöka vara ute så mycket som möjligt. Ikväll blir det föreläsning. Kul att göra något annat nån gång. Synd bara att man missar idol....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0