Fortfarande hostig :-(

Känner mig sjuk idag :-(

Har hostat som en tok hela dan och frusit som bara den. Tycker förkylningen borde ge med sig snart???? Har ju snörvlat i över två veckor nu!

Har i alla fall varit en riktigt lång och tråkig dag... Sovit en stund, läst ut en bok och börjat på nästa... Inte hänt mycket här med andra ord.

Grillade kyckling och gjorde en god(?) currysås till. Kände ingen som helst smak. Hur kul är det då att äta? Har också trots att smaklökarna är förstörda bakat både kladdkaka och en mazarinkaka. Onödigt kan tyckas, om man nu inte känner nån smak. Men jag blev toksugen på bittermandelsmaken i mazarinkakan. Har just tagit ut den ur ugnen så jag sitter och väntar på att den ska svalna så jag kan sätta på glasyren. Hoppas verkligen att jag känner hur den smakar. Luktar då otroligt gott. Kladdkakan gjorde jag till Jocke, fast jag ska erkänna att jag smakat en bit :-)

I afton for vi och köpte träningsbänk med skivstång till Jocke. Följde med några vikter också. Allt för 200 kronor! Vilket fynd! Oanvänt är det också. En av mikkes jobbarkompisar som köpt hem och aldrig använt... Perfekt till gossen som enträget tränar vidare.

Jobb imorgon och återigen ska man klämma sig in i badkläderna. På tisdag ska jag på nån föreläsning i frösundas regi. Ska bli intressant. Hoppas jag. Nu ska jag blanda glasyren och smaka min goda kaka...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0