skräck och Halloween....

Vi for på ICA MAXI vid tretiden när mikke och barnen kommit hem. Såååå idiotiskt! Fredag, lön, femårsjubileum! Ni kan ju tänka er folkmängden! Alva och Viggo vågade, som vanligt, inte hoppa i hoppborgen och i minihuset där det bjöds på popcorn och fiskdamm var det FULLT! Kunde man ju ha räknat ut..

Så 3 ungar, en jättelång lista och massor med trängsel... jippi! Inte så lyckat med andra ord!

Alva ville köpa en skräck-mask så jag plockade ihop två otäcka dödskallemasker som jag tänkte dom skulle få skrämmas med. När vi kom hem satte joakim på sig en och sa buuuuu. Alva skrek som en besatt och slutade inte på hela kvällen. Fullständigt skräckslagen!!! Viggo var också jätterädd, men samtidigt så ville han gärna prova den :-) Till slut så vågade han och varje gång han satte på sig den så skrek ju lillasyster utöver sig. Hon var alldeles svettig och svullen av all gråt. Stackars flicka. Bara att gömma bort dom till nästa år. Då kanske dom är mogna för "bus eller godis".

Har haft några besök av utklädda barn redan och inte har vi hunnit köpa godis.... Är det inte fel dag att busa??? Vi skulle ju köpa godis när vi var på maxi, men iddes inte stå i den superlånga kön bara för att få oss en skopa att plocka med. Helt hysteriska människor bara för att godiset kostar 29:-/kg. Inte värt! Blir att fara på konsum imorgon och köpa det dyra godiset :-)

Nu väntar jag på att Idol ska börja... myskväll, utan godis. Kan man ha det??? Får väl göra mig en "mysmacka" eller nåt att tugga på... och en kopp te :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0