skönt ute idag

Varit ute och städat bort lite på gården. Tömt krukor, tagit isär studsmattan och sånt... Studsmattan var ett mindre roligt projekt att slåss med. Vi har ju ett skyddsnät runt, som sitter fast på ungefär 400 ställen. Sen självaste mattan som sitter med 80 hårt sittande fjädrar. FY vad jag slitit, men nu är det då borta i alla fall och instängt i friggeboden! Skönt!

Ungarna har roat sig med att "köra" skotern som numera står på vår gård. Jamal FICK en skoter av en barndomsvän igår. Det är ju inte den nyaste modellen och den kräver lite skruvande och småfix, men det fixar ju grabbarna! Alva och Viggo har haft superkul med den i säkert en timma. Dom har turats om att köra och packat den med löv och grejer...

Vi var faktiskt ute i en och en halv timma. Det är nästan rekord, för Alva brukar börja storgråta efter en kvart och vilja gå in. Riktigt skönt ute faktiskt!

Vi har just ätit lunch, gissa vad gossen åt? Japp...HAMBURGARE! Samma till middag igår :-) Han slukar en 90 grams hamburgare med bröd på bara några minuter. Fattar inte vad som hänt med honom...? Sen tryckte han i sig två chokladbollar också! Var ju tvungen att baka det i morse....!

Sen har Viggo suttit och lekt med pärlsockret som låg på bordet... Det var pirater och tydligen var ett pärlsocker en riktig skurk som skulle ta dom andras bebisar.... Ojojoj... spännande värre att sitta och lyssna på hans lek :-) Jättekul att han sitter och pratar högt när han leker. Det är verkligen fantasilekar, och riktigt kul att han kan leka med vad som helst...

I helgen var vi ute på en promenad och viggo trampade lös ett stort isflak från en frusen vattenpöl. Den skulle han ha med sig i vagnen och ta hem. Tyvärr så gick den sönder i fyra delar när den trillade ur vagnen, och då utbriser gossen. "Å nej,.. MIN KOMPIS gick sönder!" Han blev riktigt ledsen till och med, för hans kompis skull... Löste sig dock när jag sa att nu har han ju 4 kompisar istället!





Skotern...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0