Permis från barnkliniken

Nu är Viggo på väg hem. Dom skulle stanna till på Frasses och köpa en hamburgare, för lillkillen är sugen på en sån. Det är ju ett gott tecken :-)

Droppet han fick i natt verkar ha hjälpt en hel del. Han såg mycket friskare ut när vi var där och hälsade på. Han har haft "påskkärringsröda" kinder sen förra onsdagen. Nu var det borta! Han hade ork att leka och bråka med sin syster. Vi stannade bara en timme för det blev ett fasligt liv när dom bråkade och slogs hela tiden...

Han är inte helt utskriven, utan har bara fått permis. Om han blir dålig igen ska vi genast komma in igen. Återbesök i morgon annars. Dom har tagit en massa prover, vet inte allt som är taget, men bland annat ämnesomsättningsprover. Allt kommer ju säkert att visa sig vara normalt, som alltid. Hans sänka igår var 5, trots att han var så vansinnigt sjuk. Sänkan visar ju alltså att killen är fullt frisk???! Konstigt....

Nu ska vi hålla tummarna att han äter och blir frisk så vi slipper återvända till fängelset på Barnkliniken. Inte kul att ligga där i isoleringsrummet. Mikke har verkligen varit en hjälte som har fixat det i ett helt dygn.

Sitter nu och väntar på att DHL ska komma med mitt paket.... Hur f*n kan man säga att man ska komma mellen 11-14???? Liiiite mer exakta kunde dom väl ha varit. Också det var en av anledningarna till att vi inte stannade så länge på lassa. Var ju tvungen att skynda mig hem ifall det skulle komma klockan 11.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0