Efterlängtad grävmaskin???

Viggo har önskat sig en grävmaskin att ha i sandlådan ett bra tag nu. En sån som man sitter i med spakar och skopa. Han hade sett ut en speciell gul med hjul i en leksakskatalog. Den dyraste förstås! Vi har lovat att han skulle få en när vi har "jobbat och tjänat pengar". Idag for vi iväg på barnens hus och köpte den, byggde ihop den och förväntade oss en överlycklig kille..

Kan ju säga att olyckligare kille har nog ingen sett.. Han försökte förtvivlat "köra" med den. Han var så arg för att den inte gick att starta! Drog den fram och tillbaka på gården, hittade en liten lutning så han kunde rulla iväg nån meter och samtidigt dra i spakarna :-) Jättearg var han på sin nya leksak! "Jag vill ha dörrar och knappar att trycka på så den startar" tjatade han om. Stackars pojke. Ville absolut inte ha den i sandlådan. Skulle absolut köra med den på vägen. Hittade till slut ett användningsområde för skopan. Vi körde tramptraktorn med släp till sandlådan och bar dit grävskopan. Han fyllde glatt släpen med sand och lekte med det en bra stund, lasta på och köra iväg och tömma... puh. Vilken tur! Är det inte ett typiskt beteende då? När barnen äntligen får sin efterlängtade leksak så blir den alltid en besvikelse.. Kommer ihåg att det var så också när Jamal var liten. Han hade alltid något han desperat önskade och längtade efter. Duktig på att tjata var han också så han fick alltid det han ville till slut. Man tyckte att man varit snäll och förväntade sig ett tacksamt barn, men så blev det ALDRIG! Alltid nåt fel och troligtvis så är det ju mammas fel. Hon är dum för att hon köpte den värdelösa leksaken...

Jo, så var det faktiskt. Alltid när man inhandlat något nytt och dyrbart så var barnen arga och ledsna. Konstigt det där..

Lite bilder från gårdagen när barnen badade i poolen. Observera den LILLA LILLA pumpen som ligger bredvid den enorma poolen. Ni kan kanske förstå varför jag blåste upp den själv, utan pump :-)



   





Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Fantastiskt underbara bilder alltså:)! Har ni det så himla varmt redan.... ni hade ju snö förra veckan?!? Hur e de möjligt?



Vi har det varmt här också, men vi har inte haft snö på ett par månader nu.

2010-05-22 @ 00:39:21
URL: http://mammamarie.se
Postat av: Erika

Vi har haft högsommar. Men nu är det tyvärr kallare igen. Kofta som gäller. Trist! Nu hinner väl solbrännan försvinna innan man får bättra på den igen.

2010-05-22 @ 14:12:44
URL: http://tallsally.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0