Full rulle...

Full rulle hela dagen! Har jobbat 8-16. Sen hämtade jag upp Jamal och Kevin på vägen hem. Mikke hade börjat med maten så jag kunde ägna all tid åt barn och barnbarn.

Jamal jobbar ju jämt så sent på dagarna så det blir inte så ofta vi träffas. Kevin har varit lite reserverad mot sin farmor, men nu börjar han tina upp. Nu var det ju bara en vecka sen dom var här. Han är så go och glad. Och kramig. Han delar friskt ut kramar till alla. Han lärde sig att säga både "Alva" och "Ammo"=farmor, idag :-) 

Kevin och farmor



SysterYster ringde idag, för hon hade läst på bloggen att det var MITT år i år. Hon undrade om jag inte skulle följa med utomlands en vecka..? Men näää.. Jag är nog inte redo att lämna mina små så himla länge. Är mera sugen på en krogsväng. Eller kanske en helg i Pite, Luleå eller nåt? Helt okej för henne, så vi ska planera in nåt skoj tillsammans. Kul!!

Har ganska fullt upp alla helger i mars. Jobbar ju denna helg, Sen har jag två gossar som fyller år med en veckas mellanrum, den 23/3 och den 31/3. Sen jobbar jag igen sista helgen i mars. Suck! HUR SKA JAG FÅ TID TILL ATT GÖRA NÅGOT KUL?

Ska reservera alla lediga helger i april åt nöjen. Bara så ni vet! Bered er på vilda fester :-)

Hinner ju sola en massa innan dess och min rynkkräm har säkert hunnit göra sitt så jag kommer att se ut som en fräsch tonåring när det väl är dags att slå klackarna i taket :-)

                      Älskade barnbarn
       




Kommentarer
Postat av: LILO

Men guuuud så stor kevin har blivit!! :D Så jäkla söt. Han har fått massa hår ju, haha fy vad gullig!



Du med Moster Erika. Du är sjukt fin! :)

2010-03-14 @ 22:03:35
URL: http://hejulla.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja, visst är han söt, mitt lilla barnbarn.. Tack Leila för din fina komplimang. Du är ju för gullig. kram

2010-03-16 @ 06:27:45
URL: http://tallsally.blogg.se/
Postat av: Tessan

Så himla fin han är lille Kevin förstår att du är stolt :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0