pust och stön..

Oj. vad vi har jobbat hårt ikväll! Hela familjen har varit engagerade i rumbytarprojektet. Vi har burit böcker i vansinne. Alva och Viggo var duktiga och hjälpte till...


Det blev sååå himla snyggt i Jockes rum. Han är riktigt nöjd. Jag har städat och renbäddat och piffat och puffat i hans rum så även jag är riktigt nöjd. Värre ser det ju ut i hallen utanför hans rum, för att inte tala om ÖVERVÅNINGEN! Hur kommer det sig att det alltid blir över en massa grejer när man byter rum? ALLTID är det så. När vi bodde på kvistgatan så gjorde vi ofta rumbyten, och JÄMT blev det över en massa möbler, påsar fulla med diverse prylar och en massa SKRÄP!


Dessa grejer är det aldrig någon som gör något anspråk på. Det är tydligen INGENS GREJER, som NÅGON ANNAN får ta hand om. Det är sladdar i mängder, nån stol, en massa påsar med okänt innehåll, ja mycket är det.


På övervåningen är det ca två ton böcker lite chict utspridda över golvet. Där kommer dom nog att ligga ett tag för vi kastade nämligen iväg de hemska bokhyllorna där böckerna stod. (Jippi)


Mikke har fixat och donat med kontoret där uppe. Riktigt fint blev det och datorn är igång. Det som är fixat är alltså skrivbord och teknik. Är rädd att det är allt. Tror nämligen att allt annat som ligger utspritt inkl böckerna är sånt som plötsligt "blev över". Ingen kommer att kännas vid alla kartonger med sladdar och "bra att ha"-grejer och alla ton med inbundet papper.


Kvar är nu rummet som Jocke bodde i på övervåningen. Herregud så stökigt. Han tog det han behövde och lämnade resten. Allt som är kvar där blev alltså "över".

Kul!


Men han har faktiskt lovat att städa där imorgon. Det ska ju åter bli ett gästrum. Återstår att se hur det blir med det löftet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0