sjåar lite här och lite där...

Äntligen snart dags för mig att gå och sova :-) Ska bli riktigt skönt för jag är helt slut! Inte fortsatte jag med köket inte... Diskbänk, spis och skåpluckor, sen bytte jag aktivitet. Bordet och golvet är fortfarande en katastrof, och skafferiet förstås :-) 

Nu håller jag på med soffan. Har tvättat överdragen på en av sofforna och strykit dom torra. Blev varmt och svettigt! Sen har jag försökt tvätta själva sofföverdraget på plats. Gnuggat och gnidit med trasa och flytande tvättmedel. Också jättejobbigt! Så nu har jag en soffa med EN torr dyna och självaste soffan är full med blöta fläckar :-) Får ju hoppas det blir bra. Egentligen får tyget inte tvättas. Tål tydligen varken vatten, centrifugering eller tumling...BARA kemtvätt. Men det är inte första gången jag tvättar i maskinen så jag vet att det går bra. Problemet är bara att när det torkar så brukar det vara jätteskrövligt. Och det brukar inte gå att stryka heller, så soffan brukar se lite "melerad" ut. Men nu strök jag direkt när jag tog ut den ur maskinen. Blev skitbra! Om jag inte höll på att dö av värmeslag så skulle jag fortsätta, för jag har en dyna kvar... den får nog självtorka och bli lite käckt melerad :-)

Känns jobbigt att fara och jobba natt när det är helg. Men jag hinner ju se idol hemma innan jag far, om jag är vaken då...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0