myskväll...

Fick ett riktigt fint vin av Ingela Och Jouko på julafton. Har öppnat det nu och tänkte det skulle få lufta en stund innan vi avnjuter det. Jobbar ju på nyårsdagen så vi tänkte att vi skulle "fira" ikväll (= dricka alkohol). Tog en cointreau till kaffet till och med och mikke tog sig en konjak :-) Värsta nyårsfirarna!



Efter middagen så spelade vi Viggos nya fiskespel som han fick i julklapp. Men det var bara att stänga av det efter en stund. Alva blev vansinnig! Fullständigt rasatokut när hon inte prickade fiskarnas munnar med sitt fiskespö... Det flög en hel del fiskar runt köket kan jag ju säga. Undras vem hon släktar på...????




Jag började och lyckades få två fiskar. Sen var det lilla prinsessans tur och då var det inte ens värt att ta fram kameran och ta ett kort! Bara att akta sig för flygande fiskar och fiskespön :-) "Mammas lilla 3-års trots"

Kommentarer
Postat av: sofie

Ha en riktigt mysig kväll och så får jag passa på att önska er ett riktigt GOTT NYTT 2011!! vi ses nästa år! kram! sofie

2010-12-30 @ 19:17:48
Postat av: mikke

Tack Sofie! Önskar dig detsamma.

2010-12-30 @ 19:46:37
Postat av: Helena

Helt riktigt1 Det viktiga är inte när man firar utan att man firar...så snart är det dax för nyårspussen för eran del (klockan är 23.30 torsdagkväll)...vi sparar den till imorgon, vill inte slösa. Kramar på er och ett Gott Nytt År!

2010-12-30 @ 23:24:15
URL: http://helenabystedt.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0