utsövd och pigg :-)

Hej Erika,

Tack för ditt mejl. Jag ser att du har lämnat in ditt paket 2010-08-13. När man har skickat tillbaka en produkt för reklamation tar det mellan 2-4 veckor tills den nya kommer hem. Då Derma Seta är tillfälligt slut på vårt lager kan det dröja någon dag extra. Jag beställer ett extra paket med Chrystal pads till dig som en liten kompensation. Vi återkommer per mejl så fort den nya Derma Seta är på väg till dig. Önskar dig en fortsatt trevlig vecka så länge. 


Fick ett väldigt trevligt svar från tv-shop. Skämms nästan för min arga/sura ton i mailet jag skickade :-) Men det lönade sig att gnälla ändå. Ska ju få extra refiller :-) JIPPIII!

Natten gick ganska bra faktiskt. Läste lite bok och började sticka en mössa till Alva. Kom dock på att stickning INTE kan ersätta film... Man MÅSTE ju ha nåt att titta på när man stickar, och MacGyver funkar INTE! Men jag känner ju sticksuget komma... ÄNTLIGEN! Måste verkligen hitta på nåt pyssel att sysselsätta mig med. Har sett på min jobbarkompis Lindas blogg att hon har börjat göra armband. Jättefina! Kanske skulle satsa på nåt sånt! Avkopplande och kreativt... Känner att jag behöver "skapa" och vara kreativ. Kanske ska anmäla mig till nån kurs i höst/vinter? Ska faktiskt kolla upp vad som finns...

Nu ska jag strax fara och hämta hem "energitjuvarna". Känner mig då utvilad och pigg. Nästan så jag längtar efter de små busungarna faktiskt. Vädigt lugnt och skönt här hemma. Har utfodrat storgossen och mig själv och sen bara njutit av lugnet. Tagit mig en rosenrot så nu är jag redo...

Vid halv fyra får vi "hemligt främmande". Ska berätta mer om det sen :-)

Kommentarer
Postat av: Tessan

Härligt brev går ju inte vara arg längre då dom var så goa och trevliga + extra pads dessutom :) Har ett bra boktips till dej: "Ängelns Lek" av Carlos Ruiz Zafón. Håller på med den själv just nu och kan garantera dej att Zafón fångar en redan efter första sidorna :)

2010-08-27 @ 20:00:18
URL: http://tessan72.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0