Torsdag

Har skickat ett argt mail till tv-shop! Nu får dom ju skynda sig att skicka hit grejen! Blir så irriterad... Vill ju fila fötter och få bort allt hår och framför allt "exfoliera" hela kroppen :-) Hoppas det hjälper att skälla på dom lite grann.

Visst är det konstigt att på dagarna när jag är hemma med barnen så är jag så trött vid lunchtid att jag lätt skulle kunna somna stående. Nu lämnade jag dom på dagis vid tolv och gick genast och la mig., Tror ni jag var nå trött???? Näää. Låg där och tjurades i flera timmar. Vet att jag durade till då och då, men mest låg jag bara och var hungrig/törstig/kissnödig. Skulle kanske hellre ha njutit av min egentid genom att bara vara.... läsa, lyssna på musik eller nåt? Känns som ett slöseri att ha legat under täcket och varit irriterad. Hoppas det gav NÅN sorts vila ändå, så natten inte blir så jobbig.

Ska fara på konsum nu och inhandla förnödenheter inför natten. Börjar bli stickarväder också känner jag. Kanske ska sticka en mössa till Alva? Vi får väl se.. har då garn så jag kan sticka en halsduk som går hela vägen till Kina. Varje år får jag upp ett stickar-il och köper en massa nya garner. Ilen sitter tyvärr i kortare och kortare tid för varje år. Blir på sin höjd ett par vantar...

Ska bli spännande att höra hur många som påpekar att jag köper godis på en TORSDAG??? Fast det är nog mer tillåtet att köpa godis på kvällen? Brukar ju fara mitt på dan och DÅ är det minsann inte okej :-)

Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Jamen nog vet du väl varför du inte kan sova !?? Energitjuvarna är ju inte kvar i huset! De befinner sig på dagis och tjuvar de stackars fröknarnas energi.... klart du inte kan sova.



Men det ÄR faktiskt bra att du legat i alla fall. Även om det inte känns som du fått någon vila, så känner kroppen av skillnad.



Och det där med stickarilen - jag kommer in i dessa samma tid på året - men jag är så förb¤%@ad över hur dyrt det är med garn!!!!!!! Så i ren trots har jag inte stickat under 2 års stickar-il! och det är trist, faktiskt.

2010-08-27 @ 13:18:53
URL: http://mammamarie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0