Tadaaaa!

Nästan klart! Bara lite småfix kvar..


Har varit och inhandlat färg till köksluckorna nu :-) Dyrt blev det, så jag hoppas det blir bra! Kommer dock att ta ett bra tag innan det blir klart. Kan bara ta några luckor/lådor i taget p g a platsbrist. Dessutom så är det helt galet lång torkningstid på färgen. Hoppas det räcker med två varv i alla fall... utöver grundfärgen.


Före


Efter


Usch! Måste verkligen tapetsera om! Vi funderar på att måla väggarna vita med en fondvägg i annan färg, men jag ska vänta med det tills allt annat är klart. Kan hända att det blir FÖR vitt?
Måste nog lugna ner mig ett tag. Blir som besatt när jag börjar med nåt. Kommer ihåg en lägenhet där jag målade i stort sett alla rum i olika varianter av GULT. (låter hemskt, men det var skitsnyggt i mitten på 90-talet)
Har burit upp några lådor som jag ska börja grunda nu. Håll tummarna att det ska gå bra nu...



Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Du måste kolla upp om du är manisk??! Lugna ner dig lite lilla du.... låt färgen på fönstren torka några dar innan du börjar med nästa projekt.



Det blev ju HUR fantastiskt snyggt som helst! Jag tyckte det var snyggt med dina mörka karmar, men nu ser jag ju att det inte var det...:)! JÄKLAR så fint.

2010-04-06 @ 22:53:52
URL: http://mammamarie.se
Postat av: Helena

Det blev jättefint. Ser ut som helt nya fönster med matchande spröjs och fönsterbrädor därtill! Har du skruvat lös gångjärnen och hantagen, tejpat dem eller hur bar du dig åt när du målade?

2010-04-07 @ 07:54:45
Postat av: Erika

Haha.. ja, jag är nog lite manisk. Går ju inte att ta det lugnt när man vill ha allt klart.. GENAST!



Helena: Jag tog lös alla handtag och alla persienn-grejer. Gångjärnen fick sitta kvar och behöver målas bakom med en lite liten pensel. Ska ta en av viggos vattenfärgpenslar och fixa det sen.. Lite småfix är ju alltid kvar när jag fixar och donar :-( Brukar tyvärr ta ett tag innan jag blir färdig med dom småpetitesserna. Men jag ska vara NOGA och ORDENTLIG den här gången och göra allt klart!

2010-04-07 @ 08:36:23
URL: http://tallsally.blogg.se/
Postat av: Linda

Skitsnyggt!! Gud vad duktig du är!! =)

2010-04-07 @ 10:25:15
Postat av: jamal

jävlar va fint det blev! Precis så där jag menade att du skulle göra !

2010-04-07 @ 22:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0