Sååå sjuk flicka!

Alva är fortfarande jättesjuk. Hög feber och en förskräcklig hosta. Sitter och väntar på att klockan ska bli halv åtta så jag kan ringa vårdcentralen. Nu vill jag att någon tittar på henne. Ringde dit igår och då tyckte dom vi skulle avvakta, för det hade ju inte gått tre hela dygn då.. Tydligen ska man inte oroa sig förrän på fjärde dygnet..?


Hon varken äter eller dricker. Jättejobbigt!Inte går det att få i henne hostmedicin heller. Med Viggo kan man ju alltid dra någon hemsk historia om nåt "hosttroll" som vi måste trolla bort eller nåt och lura i honom medicinen. Men det går inte med Alva inte. Hon vill gärna träffa host-trollet. Ska ha kvar sin hosta! Vad göra? Går inte att tvinga i henne heller.. har provat! Måste kanske fara och köpa en massa småpresenter och göra så att hon får en present varje gång hon tar medicinen...? Suck...


Nu har klockan passerat halv, så nu ska jag ringa doktorn!

Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Men huga ligen ändå... stackars liten flicka, och stackars mamma. Det är sååå jobbigt att se dom så himla sjuka, man känner sig maktlös - även om det "bara" skulle vara en vanlig förkylning. Hoppas det går bra för henne och att ni fick komma till läkare idag.

2010-04-29 @ 14:27:01
URL: http://mammamarie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0